Gazete Vatan Logo
Futbol Özen: Gökhan Töre'ye kefilim

Özen: Gökhan Töre'ye kefilim

Rubin Kazan’da olan Gökhan Töre için Önder Özen, “Kesinlikle bonservisi alınmalı ve Beşiktaş’a kazandırılmalı” dedi.

Özen: Gökhan Töre'ye kefilim

Gökhan Töre'nin bonservisinin 7.5 milyon Euro karşılığında alınabileceğini hatırlatan Özen, “Başkan ve Ahmet Nur Çebi, sağ olsunlar Töre’yi Beşiktaş’a kazandırmak için ellerinden gelen tüm imkanları kullanıyorlar. Onlar da Beşiktaş’ın menfaatlerini düşünerek daha ucuza almaya çalışıyorlar. Bir futbol adamı olarak Töre’nin hem futbolculuğuna hem kişiliğine hem de adamlığına %100 kefilim.

GÖKHAN henüz 22 yaşında ve çok yetenekli bir oyuncu. Geçen sezon yaşadığı sakatlık ve bazı problemleri nedeniyle performansının yarısını bile gösteremedi. Ama ben inanıyorum ki eğer bonservisi alınır ve tamamen Beşiktaş’ın oyuncusu olursa önümüzdeki yıllarda çok daha başarılı ve faydalı olacak.

‘YÖNETİME SÖYLEDİM’

BAZILARI ‘Gökhan’a 7.5 milyon Euro mu verilir?’ diyorlar. Bu düşünceye kesinlikle karşıyım. Biz Gökhan’ı önümüzdeki yıllarda satarsak çok daha fazlasını kazanırız. Diyelim ki 7.5 milyon Euro verdik ve aldık, en az bu fiyata satarız. Bundan aşağı fiyata satılırsa söz veriyorum, evimi, arabamı satar, bankadan kredi alırım, aradaki farkı veririm. Başkan ve yönetime de aynen bunları söyledim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı