Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Özsoy'dan Orman ve Güneş'e eleştiri!

Özsoy'dan Orman ve Güneş'e eleştiri!

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, Beşiktaş ile oynayacakları derbi öncesi TRT Spor'a önemli açıklamalar yaptı. Özsoy, Fikret Orman ve Şenol Güneş'i eleştirdi...

Özsoy'dan Orman ve Güneş'e eleştiri!

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, Beşiktaş ile oynayacakları derbi öncesinde Fikret Orman ve Şenol Güneş'e sitem dolu mesajlar yolladı.

Sarspborg maçındaki küfürler ve Şenol Güneş'in hareketi ile ilgili konuşan Özsoy, "Fikret Orman'ın sarf ettiği katlettiği kelimesi kabul edilemez. Benim bundan anladığım Aykut Kocaman'dır. Aykut hoca kesinlikle bunu hak edecek bir şey yapmadı. Anlamsız bulduk ve neden böyle bir açıklama yaptığını anlayamadık" diye konuştu.

"Ali başkan niye Şenol Güneş'e çiçek versin? Bu külliyen yalandır"

Şenol Güneş'in yaptıklarının kabul edilebilir bir durum olmadığını belirten Özsoy, "Fikret Orman sözde yaptıklarını eyleme de geçirmeli. Geçmişe sünger çekilecekse, temiz sayfa açıklacaksa, cam iki taraftan temizlenir. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Küfürler edilirken durdurmak yerine tasdik etmek kabul edici değil. Ali başkan niye Şenol Güneş'e çiçek versin? Bu külliyen yalandır. Ağırlamak başka bir şeydir, ağırlayacağız. Büyük Fenerbahçe taraftarı küfür etmeyecektir.Geçen sene yapılanlara girmek istemiyorum, ben taraftardım. Kaleci Tolga'nın yaptıkları, Şenol hocanın yaptıkları kabul edilebilir değildi. Bunlar olmadığı sürece, bir şey olmayacağının garantisini veririm." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı