Gazete Vatan Logo
Galatasaray Özyalçın'dan birlik ve beraberlik vurgusu

Özyalçın'dan birlik ve beraberlik vurgusu

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Kardemir Karabükspor'u 3-2 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına konuştu.

Özyalçın'dan birlik ve beraberlik vurgusu

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, 3-2 kazanılan Kardemir Karabükspor maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Özyalçın, “Yedinci hafta artık bitiyor. Önümüzde zor geçecek maçlar var. Takımımızın bu maçlarda puan kaybetmemesi lazım” derken karşılaşmayla ilgili olarak “Bugünkü maç tipik bir maçtı. Bana göre skor olarak çok farklı bitecek bir maçtı. Son dakikaya kadar sürprizli bir şekilde bitti. Fakat Allah’a şükür memnunuz” değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray İkinci Başkanı mili maç arasıyla ilgili olarak ise “15 günlük milli maç arası var. Bu ara bize yaramıyor. Takımı ters motive ediyor. Örnek Antalya maçı... Ulusal takımımıza da başarı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarına ayrı bir parantez de açan Cengiz Özyalçın, “Taraftarlarımızın coşkusuna, takımımızın baştan sona kadar mücadelesine teşekkür ediyorum. Galatasarayımızın bugünlerde ne kadar birlik beraberlik içerisinde olursa o kadar çok ses getireceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Karabükspor’un kazandığı penaltıyla ilgili olarak ise Cengiz Özyalçın “Yanlış ilk kez olursa yanlıştır; yanlış birkaç defa tekrarlanırsa hatadır. Basının yarınki demeçleri bizim için en somut kanaattir. Yorumum sadece bu kadar” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı