Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Ozzie yaşından büyük işler yapıyor!

Ozzie yaşından büyük işler yapıyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Benfica maçında sahaya kaptan çıkan Oğuzhan Özyakup başta olmak üzere futbolcularına övgüler yağdırdı:

Ozzie yaşından büyük işler yapıyor!

“Oğuzhan hiç 24 yaşında gibi değildi. Sanki büyümüş de küçülmüş gibiydi. 90 dakika boyunca takımı kaptan gibi yönetti.”

“Cenk’e de helâl olsun. Herkes atamaz o golü. Quaresma da iyiydi. Şımarmasınlar, kulaklarını çekmek zorunda kalmayalım.”

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi’nde 3-0 geriye düşüp 3-3 berabere bitirdikleri Benfica maçında büyük heyecan yaşadıklarını ifade etti. Güriş ile yapılan sponsorluk anlaşmasında soruları yanıtlayan Orman, maçta neler hissettiğiyle ilgili soruya “Şarkıda dediği gibi, ‘Gel de bana sor.’ Çok heyecanlı bir maçtı” yanıtını verdi.
3-0 öndeyken 3-3 sona eren Valerenga maçını hatırlatan Orman, “Bunlar bizim akıllarımıza yazıldı. Biz artık o günleri tersine çevirdik. Büyük taraftarın devde arasında oyuncularına sahip çıkması Beşiktaşlılık duruşudur. Birlikteliğimiz inanılmaz kuvvetli. Biz işimizi iyi yapmak zorundayız. Yaptığımız sürece bu ilişkiler daha da artacaktır. Beşiktaş, Türkiye’nin yükselen değeridir, dünyanın birçok yerinde Türkiye’nin sevgi köprüsü olacaktır” diye konuştu.
‘ÇOK MUTLUYUZ’
OYUNCULARDAN övgüyle bahseden Orman, “Cenk’e harbiden helal olsun. Herkes atamaz o golü. Şampiyonlar Ligi’nin en güzel gollerinden biri. Özgüveni açısından sevindim. Milli Takım’ın forvetine de böyle goller yakışır.
GOLÜN güzelliği dışında sahada birçok futbolcumuz iyiydi. En başta Oğuzhan gibi bir kaptanımız vardı. 24 yaşında Beşiktaş kaptanı olarak Şampiyonlar Ligi’nde sahaya çıkan ve yaşından çok büyük duran bir kaptanımız var. Sanki büyümüş de küçülmüş gibiydi. Hiç 24 yaşında gibi değildi. 90 dakika takımı kaptan gibi yönetti. Yaşından büyük işler yapıyor. Quaresma da iyi oynadı. Şımarmasınlar, kulaklarını çekmek zorunda kalmayalım. Takımımız, ben, taraftarlarımız çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı