Gazete Vatan Logo
Futbol Parola: Süper Lig

Parola: Süper Lig

BB Erzurumspor’u 3. Lig Şampiyonu yaparak 2. Lige taşıyan BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Avukat Ali Demirhan, 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk yolunda oynanacak her maçın final havasında geçeceğini açıkladı.

Parola: Süper Lig

Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, takımın 12’nci adamı olarak taraftarlara da büyük görev düştüğünü ifade ederek, "BB Erzurumspor’un içinde bulunduğu durum herkes tarafından biliniyor. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bunun için de birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. BB Erzurumspor, taraftarlarıyla var olan, onların desteğiyle ayakta kalan kulüptür. Erzurum’un en önemli markasıdır. Hepimizin bu kulüp için elimizden geleni yapması gerekiyor. Dadaşlık ruhu ile şampiyonluk kupasını ikinci kez kaldıracağız’

‘TEK HEDEFİMİZ SÜPER LİG’

Tek hedeflerinin Süper Lig olduğunu ifade eden Başkan Demirhan,‘Şampiyonluk yaşamak her futbolcuya her yöneticiye nasip olmaz. Hizmet ettiğim bütün sürelerde Allah nasip etti hep başa oynadım. Rekabetin olmadığı yerde başarı gelmez. Bunun için başarıya inanmamız lazım. Başarıyı yakalayanlara da ödüllerini vermek lazım. Sadece futbolcularımıza değil, bu şehre şampiyonluk getiren Avrupa, Dünya ve Olimpiyat müsabakalarında madalya getirenlere de ödüller koydum. Küçümsenmeyecek ödüller. Yeter ki şehrimizde bir mutluluk, heyecan oluşturulsun. Hep beraber böyle bir şampiyonkuk mutluluğu yaşadık. Erzurumspor’a bu bulunduğu yer yakışmıyor. En az birinci ligde olmalıyız. Gereğini yapamazsan buraya hatta daha da geri düşenler oluyor. Ben hocamızın yanaklarından öpüyorum. O da spor adamlığını ispat etti. Onun için de bir kariyer oldu. Bu başarıda hepinizin gayreti, emeği, desteği var. İnşallah 2016-2017 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen takım BB Erzurumspor olacak’”

Haberin Devamı

"8925’E DESTEK OLUN"

Şampiyonluğa birlik, beraberlik içerisinde kucaklamak istediklerini belirten Başkan Av. Ali Demirhan,"Artık herkesin elini cebine atma vakti geldi. Kulüp için başlattığımız SMS kampanyasında dadaşlarımızın ’8925’ SMS desteğini bekliyoruz. Takıma şimdi destek zamanı, her tarafımızın SMS kampanyasına katılarak kulübümüze destek vermelerini bekliyoruz. Yeniden güçlenip kenetlenmemiz kulübümüzün yaşamasıdır. Bu da Erzurumlu hemşerilerimiz ve taraftarlarımız sayesinde olacaktır." diye konuştu.

Haberin Devamı

BAŞKAN DEMİRHAN’DAN ONURSAL BAŞKAN SEKMEN’E ÖVGÜ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Avukat Ali Demirhan, Mavi Beyazlı camianın Onursal Başkanı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Demirhan, “Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bir büyüğüm olarak da bize verdiği destekten dolayı da her zaman kendisine minnettarım. Maddiyat bir şekilde hallediliyor ama manevi destek çok önemli. Bunu burada ilk defa açıklıyorum, dün Başkanımızla da konuştuk, geçen sene seçimden önce gece 01.30 gibi Mumcu’da yapılan çalışmaları incelerken, gece 01.30’da başkanımızın etrafında halk toplandı. Ben de sandım başkanıma çalışmalarından ötürü teşekkür edecekler. Hepsi, ‘Başkanım bu Erzurumspor’un durumu ne olacak’ diye sordu. Hatta ben onlara, ‘Başkan hizmet ediyor, görmüyor musunuz? Sporun sırası mı?’ dedim. Başkanım döndü bana baktı, hiçbir şey demedi. Ama o bakış çok şey ifade ediyordu. Ve o bakış yüzünden ben Erzurumspor’a başkan oldum. Sağ olsun Başkanım da büyük destek verdi. Ben de başta bu kadar büyük mutluluk duyacağımı tahmin etmiyordum. Başta Başkanım, bütün yöneticilerimiz, takımımız bize sahip çıktı. Allah hepinizden razı olsun. Güzel şeyler başardık. Benim için önemli olan bu… Başkanım, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde Erzurum’da bir umut doğmuştu, güzel şeyler yapmaya başlamıştı. Başkanımızın yaptığı bu güzel şeyler Erzurumspor’un şampiyonluğuyla taçlandı. Başkanıma ve tüm belediye personeli arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu şehre bu gururu yaşattığınız için hepinizin gözlerinden öpüyorum.”

Haberin Devamı

“CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN DA ERZURUMSPOR’U TAKİP EDİYOR”

Başkan Demirhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u yakından takip ettiğini ifade etti. Başkan Demirhan, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızı da hayırla yâd etmek istiyorum. Erzurum’a Erzurumspor’umuza desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız

Haberin Devamı

Binali Yıldırım’a en kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz.”