Gazete Vatan Logo
Futbol Paramı konuşmayın!

Paramı konuşmayın!

Toronto ile 5 yıllığına 53 milyon dolara anlaşmaya varan Hidayet, bunun arka planda kalmasını istedi

TORONTO Raptors’la 5 yıllığına 53 milyon dolara anlaşma sağlayan NBA’deki gururumuz Hidayet Türkoğlu, eşi Banu ve kızı Ela ile birlikte geldiği Atatürk Havalimanı’nda ayağının tozuyla basın toplantısı düzenledi. 9 aylık bir aradan sonra Türkiye’ye dönmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Türkoğlu, “NBA’de final oynamak ve burada göstermiş olduğum performans beni fazlasıyla mutlu etti. Bu bir sporcunun isteyebileceği en iyi noktalardan birisi. Hem takım olarak, hem de sporcu olarak yıllarca çalışarak gelebileceğiniz bir noktadır. Ben bunu başardığım için gerçekten çok mutluyum. Bu başarıların neticesinde de oldukça iyi bir kontrat elde ettim” diye konuştu.

GÖSTERDİĞİ performansla bu noktaya geldiğini vurgulayan milli basketbolcu, “Medyada da bu şekilde kalmasını istiyorum. Kimseden gizleyip, saklayamam, kazanmış olduğum paralar ortada. Benim ve ailemin uzun yıllar en iyi şekilde geçinmesini sağlayacak. Ama söylediğim gibi ben ortaya koyduğum oyundan ve başarıdan dolayı böyle bir kontratı imzaladım. O yüzden paranın ikinci planda kalmasını istiyorum. Özellikle Türkiye’de bu konuda ön planda olmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

BOSH BENİ ARADI

PORTLAND ile Toronto’nun yaptığı teklifler arasında fazla bir fark bulunmadığı nısöyleyen Hido, Bosh’un kendisini araması ve Toronto’nun oyun stilinin tarzına daha uygun olması nedeniyle bu tercihi yaptığını belirtti.

MADALYA İSTİYORUZ

HİDAYET, milli takım olarak eylül ayında Polonya’da düzenlenecek 36. Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda madalya için mücadele edeceklerini belirterek şöyle devam etti: “Ben her dalda kendime güveniyorum. NBA’deki formamı çıkardım, dolaba astım. Önümüzdeki haftadan itibaren A Milli Takım formasını giymeye başlayacağım. Çünkü NBA işiniz, orada paralar kazanıyorsunuz, ama milli takıma kesinlikle içten ve gururla hizmet veriyorsunuz. Geçen seneden yakaladığımız güzel bir hava var. Ben madalya diyorum. Gidişata göre rengini söyleriz.”

Haberin Devamı