Gazete Vatan Logo
Futbol Paraşütle inmedim

Paraşütle inmedim

F.Bahçe’nin desteklediği Gümüşdağ, F.Bahçeli aday Aydınlar’ı işaret etti:

Paraşütle inmedim

“Futbolun içinden gelen biriyim. Türk futboluna paraşütle inmedim. Her kademesinde görev yaptım. Yaptıklarımız da zaten ortada.”

EVET.. 29 Haziran’da Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı için büyük bir yarış yaşanacak.. Kazanan kim olur bilinmez ama görünen ilk tablo, futbolumuzun Mahmut Özgener’den sonra büyük bir kavgaya girebileceği.. Çünkü ilk belaltı demeç dün, adaylardan İstanbul BŞ Başkanı Göksel Gümüşdağ’dan rakibi Mehmet Ali Aydınlar’a geldi.. İşte F.Bahçe’nin desteklediği Gümüşdağ’ın F.Bahçeli başkan adayı Aydınlar’a göndermesi ve diğer ifadeleri:

‘HERKESE EŞİT OLACAĞIM’

4“10 yıldır Türk futbolunun içindeyim. Her kademede görev yaptım. Kulüpler Birliği Vakfı ve alt birliklerin desteğini alarak başkanlığa adaylığımı koyuyorum. Türk futboluna paraşütle inmedim. Futbolun içinden gelen biriyim. İstanbul BŞ başkanlığı döneminde yaptıklarımız zaten apaçık olarak ortada. Başkan seçildiğim takdirde Türk futbolunun içindeki tüm unsurlara eşit mesafede olacağım.

‘BAŞBAKAN TARAF TUTMAZ’

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimde taraf tutması ve isim göstermesi kesinlikle mümkün olmaz. Kendisinin isteği birlik ve bütünlük içinde, futbolu kaosa götürmeyen bir seçim süreci yaşanmasıdır. Seçime gidecek her başkan adayına da tabii ki saygı duyar, ‘Hayırlı olsun’ der. Tarafsızdır. Sayın başbakanımızın Kulüpler Birliği Vakfı’nın alacağı kararı da destekleyeceğini düşünüyorum.

‘TÜM BAŞKANLAR DOSTUM’

İKİ başkan Ünal Aysal ve Aziz Yıldırım’la görüştüm. Sadri Şener ve Yıldırım Demirören Bey’den de randevu talep ettik ama müsait olmadıklarını ve bize döneceklerini söylediler.

BENİM Süper Lig’de sadece F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile dostluğum yok. Futboldaki tüm başkanlarla özel dostluklarım var. Dostlarımı çok önemserim. Bu sadece sayın Aziz Yıldırım ile de değildir. 18 kulüp başkanıyla aynı yakınlığım vardır. Ne tuttuğum takım için, ne de dostluklarım için pişmanlık duymam.”

Haberin Devamı