Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Paşa'dan 'Osmanlı tokadı'

Paşa'dan 'Osmanlı tokadı'

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa, Osmanlıspor'u 3-2 mağlup etti. Kasımpaşa'nın tüm gollerini Adem Büyük atarken, Osmanlıspor'da ise Webo'nun iki golü puan için yeterli olmadı.

Paşa'dan 'Osmanlı tokadı'

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Kasımpaşa kendi sahasında Osmanlıspor'u ağırladı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf sahadan 3-2 galip ayrılan Kasımpaşa oldu. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri ise 1, 32 ve 65. dakikalarda Adem Büyük attı...

Maça hızlı başlayan Kasımpaşa oldu. Ev sahibi ekip henüz 34. saniyede Adem Büyük'ün attığı golle 1-0 öne geçti.

Turgut Doğan Şahin'in pasında Adem Büyük ceza sahası içi sol çaprazında bekletmeden vuruşunu yaptı ve topu sağ üst köşeden filelerle buluşturdu.

12. dakikada Osmanlıspor Pierre Webo'yla beraberliği yakaladı. Avdija Vrsajevic'in sağdan ortasına güzel bir kafa vuruşu yapan Webo, topu köşeden ağlarla buluşturdu.

14'te sahneye yine Pierre Webo çıktı. Tiago Pinto'nun soldan ve yerden ortasına iyi vuran Webo golü attı ve takımını 2-1 öne geçirdi.

32'de Kasımpaşa, Adem Büyük ile yeniden beraberliği yakaladı. Sol çaprazdan ceza sahasına giren Turgut Doğan ortasını altıpas çizgisine doğru gönderdi. Gelen topa hareketlenen Adem Büyük kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

Haberin Devamı

İlk yarı 2-2 sona erdi.

İkinci yarıda 65. dakikada Adem Büyük kendisini ve takımını 3. golünü kadetti ve Kasımpaşa yeniden öne geçti.

Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Tunay Torun ortasını uzak direğe doğru gönderdi. Gelen topa yükselen Adem Büyük kafa vuruşunu yaptı ve yerden seken top sol üst köşeden filelerle buluştu.

90 dakika 3-2 Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle sona ererken, Kemal özdeş'in takımı 35 puana yükselirken, Mustafa Reşit Akçay'ın öğrencileri ise 31 puanda kaldı.