Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Karabük'ün PAŞAsı!

Karabük'ün PAŞAsı!

İstanbul ekibi, Kardemir Karabük'ü yenip son 3 maçından 7 puan çıkardı!

Karabük'ün PAŞAsı!

Karadeniz ekibi ilk yarıda direndi ancak gücü tükendi! Kasımpaşa, 58’de Etoundi ile dengeyi bozdu, 72’de Eduok ile maçı noktalayıp 3 puanı aldı.

LİGDE alt sıralardan kurtulmaya çalışan Karabük’e bir darbe de Kasımpaşa’dan geldi: 0-2! Bir yandan yönetim diğer yandan ekonomik sıkıntılarla boğuşan evsahibi ekip zaman zaman etkili performans sergilemesine karşın kazanamamaya devam etti. Kasımpaşa ise iki golle sahadan üç puanla ayrılmayı başaran ve sıralamada 15 puanla nefes alan taraf oldu.
18’de Torje’nin ortasında defanstan seken topu önünde bulan Ibanez uygun durumda sert vurdu ama çerçeveyi tutturamadı. 21’de Popov’un Torje’yi ceza sahasının içinde düşürmesine hakem Meler devam dedi ama penaltı verse kimse bir şey diyemezdi!
ETOUNDI FARKI!
28. dakikada Veigneau’nun soldan gönderdiği ortaya Etoundi kale sahası içinde çok kötü vurdu ve topu auta gönderdi. Bu dakikaya kadar Kasımpaşa adına en dikkat çekici pozisyondu. 36’da Poko soldan indi ve ortaladı. Yatabare kale sahası içinde dokundu ancak o da auta gönderdi. Bu da Karabük’ün en net pozisyonuydu. İlk yarı golsüz kapandı!
48. dakikada Kasımpaşa’nın kullandığı kornerde Barış’ın topa ters vuruşu direğin hemen yanından auta çıktı. 58. dakikada Karabük’ün baskılı olduğu dakikalarda cezalarına gelen topu Pap ve kaleci Ahmet birbirlerine bırakınca araya giren Etoundi ağlara gönderdi: 0-1. 72. dakikada Kasımpaşa atağında Edouk cezaları dışından vurduğu sert şut Ahmet’in bakışları arasında ağlara gitti: 0-2.

Haberin Devamı