Gazete Vatan Logo
Gençlerbirliği Paşa'ya 16 dakika yetti!

Paşa'ya 16 dakika yetti!

Süper Lig'in 17.haftasında Kasımpaşa evinde konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti.

Paşa'ya 16 dakika yetti!

Son haftaların formda takımı Gençlerbirliği, Kasımpaşa'da adeta yerle bir oldu...

Maça çok hızlı başlayan ev sahibi ekip, dakikalar henüz 5'i gösterdiğinde Titi'nin penaltı vuruşundan attığı golle 1-0 öne geçti. Ardından rakibini adeta abluka altına alan Kasımpaşa, 13. dakikada Adem Büyük'ün golüyle durumu 2-0 yaptı. Bu golün üzerinden henüz 3 dakika geçmişti ama David Pavelka skoru 3-0'a taşıdı.

Bu şok gollerin ardından Ümit Özat oyuna müdahale etti ve maçın 20. dakikasında Rantie ve Matie'yi oyuna alıp, Selçuk Şahin ve Aydın'ı kenara aldı. Gençlerbirliği, Serdar Gürler başta olmak üzere birçok şanstan yararlanamadı ve bir türlü golü bulamadı. İlk 16 dakikada atılan bu 3 gol maçın da skorunu belirledi ve Kasımpaşa sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Hakem Arda Kardeşler maç boyunca 6 kez sarı kartına, 1 kez ise kırmızı kartına başvurdu. Bu kartların 1'ini Kasımpaşa'ya gösterdi. Kalan 5 sarı kart ve 1 kırmızı kartı ise Gençlerbirliği'ne gösterdi. Orhan Şam, 82. dakikada gördüğü 2. sarı karttan kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Haberin Devamı

Kasımpaşa, bu 3 puanla birlikte puanını 21 yaptı ve 10. sıraya yükseldi. Gençlerbirliği ise 22 puanda haftayı tamamladı ve 8. sırada kaldı.