Gazete Vatan Logo
Galatasaray Passolig'den G.Saray açıklaması

Passolig'den G.Saray açıklaması

Ünal Aysal'ın Passolig ile kart fiyatları konusunda görüşme yaptığı yönündeki haberlere yalanlama geldi.

Passolig'den G.Saray açıklaması

Passolig'den yapılan açıklamada, böyle bir görüşmenin gerçekleşmediği, dolayısıyla böyle bir talebin de olmadığı belirtildi. Passolig'den yapılan açıklama şöyle:

"Bugün bazı yayın organlarında Galatasaray Kulübü’nün, Passolig Kart fiyatlarının 50 TL olması için Passolig ile iletişime geçtiği ve Passolig’in bunu kabul etmediği iddia edilmektedir.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal’ın da kulübün resmi internet sitesinden yapmış olduğu yalanlamada olduğu gibi böyle bir görüşme yaşanmamıştır. Ne Galatasaray Spor Kulübü Passolig’e böyle bir talepte bulunmuş ne de buna benzer bir görüşme iki kurum arasında gerçekleşmiştir.

Galatasaray Passolig kartları 3 özelliği ile dünyanın en gelişmiş ve en ekonomik taraftar kart programıdır.

Galatasaray Passolig kartları dünyanın en özellikli taraftar kart programı olup ekonomik fiyatı ile taraftarlara sunulmaktadır.Galatasaray kartları ile taraftarlar;

1- Türk Telekom Arena’nın yanısıra Türkiye’deki tüm stadyumlara girebilmekte,

2- Türkiye’nin ve dünyanın her yerinde alışveriş yapabilmekte ve ATM’lerde kartlarını kullanabilmekte, alışverişlerinde puan ve indirim kazanabilmekte,

Haberin Devamı

3- Anlaşmalı illlerde aynı kartlarını ulaşımda da ilave bir bedel ödemeden kullanabilmektedir.

Galatasaray Passolig Kartlar yıllık 25 liralık fiyatı ile Galatasaray ve Passolig’in sponsorluğunda bu gelişmiş özellikleri ile taraftarlara sunulmaktadır. Dünyadaki benzer örneklerine baktığımızda şampiyon takımların kart ücretlerinin asgari 200 liradan başladığı ve üstelik Passolig’in sunduğu özelliklere de sahip olmadıkları görülecektir.

Passolig taraftarın en büyük sponsorudur

Passolig’in takımlarla birlikte belirlenen fiyattan ne olursa olsun 8TL almaktadır.Kart bedelinin üstü takıma kalmaktadır. Üstelik taraftarın ödediği toplam kart bedelini geri alması için kazanım programları uygulanmaktadır. Buna göre taraftarlar zaten harcama yaptıkları alanlar olan yiyecek,giyim diğer alışveriş ve hatta akaryakıtta kartlarını kullandıkları takdirde kart bedelinin çok üzerinde iade ve indirim kazanabilmektedir. Passolig benzersiz üç özelliği ve tüm statlara yaptığı yatırım ve takımlara ödediği sponsorlukları bu hesaba katsaydı kendi namına en az 350 liradan bu kartı fiyatladığında başabaş noktasına gelecekti.

Haberin Devamı

Passolig kendi namına aldığı 8 TL ile yatırımları hiç yansıtmamakta ve gelişmiş özelliklere sahip kartın plastik maliyetinin bile altına taraftarların kullanımına sunmaktadır."

GALATASARAY DA YALANLADI

G.Saray Kulübü de haberlerle ilgili resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı:

"Dün akşam bir TV kanalında, buna dayanılarak da bugün bir gazetede Başkanımız Sayın Ünal Aysal'ın passolig kartı ücretlerinin arttırılmasını teklif ettiği şeklinde yalan bir haber yayınlanmıştır. Ne Başkanımızın ne de Kulübümüz yetkililerinin böyle bir teklifi olmamıştır ve olması da mümkün değildir. Kulübümüz ve yönetimine son haftalarda artan oranda ve organize şekilde yapılmakta olan saldırı kampanyasının bir parçası olduğu gayet açık olan bu yalan ve iftira habere inanılmamasını, gereken hukuki girişimlerde de bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Haberin Devamı