Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Pen'altın' İnşaat F.Bahçe

Pen'altın' İnşaat F.Bahçe

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta açılış maçında Fenerbahçe, SAİ Kayseri Erciyesspor'a konuk oldu.

Pen'altın' İnşaat F.Bahçe

BU sezon F.Bahçe’nin ne tadı ne tuzu var. Bir hafta iyiyse bir hafta kötü. Sivas maçında kendine geldi dedik, deplasmanda yine eski kimliğine büründü. Şampiyonluk yarışında işini şansa bırakmayacaksın. Ya penaltı olmasaydı! Ortalar gol oluyor, penaltılar ilaç.

F.BAHÇE kopuk oynadı, Emenike saç yoldurdu ve B planı yoktu sarı-lacivertlilerin. Futbolda şans da yanında olacak katılıyorum, ama maçı koparamıyorsan sonraki hafta ne yapacaksın?

16’DA Caner korneri kullandı, Egemen kafayı vurdu, kale içinde Kuyt röveşata yaptı ancak herkes bu topa siper oldu. 23’te yine kornerden gelen topa bu sefer Alves kafayı uzak mesafeden ama etkili vurdu, kaleci Gökhan çeldi. 31’de Anıl frikiği kullandı, Volkan kurtardı.

‘SİHİRLİ EL’ KARARI

İLK yarı Erciyes baskısıyla başladı. 55’de Da Silva, Anıl’dan gelen topa yakın mesafeden kötü vurdu. 58’de Emenike kafayla indirdi, Emre gelişine vurdu, aut. İsmail hoca maç boyunca bir türlü takım oyununa adapte olmayan Emenike’yi nihayet çıkarıp Alper’i oyuna alarak Show’u forvete çekti.

Haberin Devamı

70’TE Caner’in kornerine Topal kafayı vurdu, Gökhan çizgide uçarak “Bu gol değil” dedi. 73’te Anıl kafayı biraz daha yere doğru vursa goldü, aut. 79’da Alper topu güç bela getirdi, Meireles bu zor topu kötü kullandı.

84. dakika ise maçın kırılma anı oldu. Hüseyin Göçek yardımcısının uyarısıyla Mehmet Akgün’e “sihirli el” var deyip penaltıyı gösterdi. Emre atışı gole çevirdi.

ZOR deplasman yine zorlama bir golle hem de altın değerindeki 3 puanla geldi. Şimdilik şampiyonluk yarışında varsın!