Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Pepe Avrupa'da başarının sırrını verdi

Pepe Avrupa'da başarının sırrını verdi

“Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. Biz Real Madrid’de ne zaman ligde iyi olduk, bu Şampiyonlar Ligi’ne de yansıdı. Lige iyi odaklanırsak, Devler Ligi’nde de gruptan çıkarız.”

Pepe Avrupa'da başarının sırrını verdi

BEŞİKTAŞ’IN dünyaca ünlü yeni yıldızı Pepe, yayıncı kuruluş beINSports’a özel röportaj verdi. 10 yıl Real Madrid forması giydikten sonra siyah-beyazlı takıma transfer olan 34 yaşındaki stoper, “Çok özel duygular içerisindeyim. Fantastik günler geçiriyorum. Önümüzde Süper Kupa maçı var. Kupayı kazanmak istiyoruz” dedi.

PEPE, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak için ligde iyi olmaları gerektiğinin altını çizerken “Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. Biz Real Madrid’de ne zaman ligde iyi olduk, bu Şampiyonlar Ligi’ne de yansıdı. Devre arasına kadar 5 ay var odaklanmamız gereken. Bu süreçte ligde iyi olursak inanıyorum ki Şampiyonlar Ligi’nde de ilk hedefimize gruptan çıkarak ulaşacağız.

‘MESAJLAR ETKİLEDİ’

Bizim için öncelik lig. Şampiyonlar Ligi’nde ise gruptan çıkarsak sonrasında maç maç bakıp hayâl kurmaya başlayabiliriz” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK takımların kendisiyle ilgilendiğini de belirten tecrübeli futbolcu, “İstenmek her zaman güzel. Ama bu süreç içerisinde Beşiktaş’ın bana gösterdiği ilgi ve sevgi çok önemliydi. Kariyerimin bu döneminde buna ihtiyacım vardı.

Haberin Devamı

Transfer sürecinde Instagram’dan ve internet üzerinden bana atılan ‘Come to Beşiktaş’ mesajları

ile aileme gösterilen sevgi çok etkiliydi. Özellikle Vodafone Park’ı da gördükten sonra Beşiktaş’a transfer olma kararını vermem çok kolay oldu” diye konuştu.

YORGUNLUK VAR

KALİTELİ oyunculara sahip olduklarını kaydeden Pepe, “Çok sıkı çalışıyoruz. Her gün çift idman yapıyoruz. Takımın üzerinde tabii ki bir yorgunluk var. İstanbul’a dönüp Süper Kupa haftasına girdiğimiz zaman her şey normale dönecektir” dedi.

TAKIMIM İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM

GÖREV verilmesi halinde ön liberoda da zaman zaman oynayabileceğini söyleyen Pepe, “Takım için her şeyi yaparım. Taraftarlara şu sözü verebilirim; bugüne kadar oynadığım kulüplerde, nasıl formamı terimin son damlasına kadar terlettiysem bu Beşiktaş’ta da böyle olacak” değerlerdirmesini yaptı.