Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Pepe'nin dudak uçuklatan maliyeti!

Pepe'nin dudak uçuklatan maliyeti!

Beşiktaş, astronomik taleplerde bulunan savunmacının menaceri Jorge Mendes’e yıllığı 4 milyon Euro’dan (16 milyon TL) 2 senelik anlaşma ve artı bonuslar içeren öneri sundu. Yönetim, PSG’nin de takibinde bulunan başarılı oyuncudan gelecek cevabı beklemeye başladı.

Pepe'nin dudak uçuklatan maliyeti!

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda savunma hattını yeni bir isimle güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, son olarak gündemine Portekizli savunmacı Pepe’yi almıştı.

Real Madrid’teki 10 yıllık kariyerinin sonuna gelen ve bonservisi elinde bulunan 34 yaşındaki futbolcunun temsilcisi Jorge Mendes’le menajer Ahmet Bulut aracılığıyla görüşmelerini sürdüren yönetim, seneliği 5 milyon Euro’dan (20 milyon TL) 2 yıllık anlaşma ve 2.5 milyon Euro (10 milyon TL) da imza parasıyla karşılaşmıştı. Mendes’e bu maliyeti karşılayamalacağını ileten Siyah-Beyazlılar, tecrübeli futbolcu için yıllığı 4 milyon Euro’dan 2 sezonluk kontrat ve artı bonuslar içeren bir öneri sundu.

Quaresma devreye girdi

Fransa Lig 1 devi Paris Saint- Germain’in de takibinde bulunan tecrübeli futbolcu, kariyeriyle ilgili olarak kararına Portekiz formasıyla görev yaptığı Konfederasyonlar Kupası’nın ardından karar verecek. Yönetimin, bu transfer konusunda Ricardo Quaresma’yı da devreye soktuğu bildirildi. Siyah-Beyazlılar’ın, yıldızının milli takımdaki arkadaşını Beşiktaş’a gelmesi konusunda çalışmalara başladığı ve Kara Kartal’daki ortamı ve muhteşem taraftarı sık sık Pepe’ye anlattığı belirtildi.

Haberin Devamı

Taraftar çıldırdı

Beşiktaş’ın Pepe için transfer çalışmalarında bulunduğunun duyulmasının ardından başarılı oyuncu için binlerce paylaşım yapan Siyah-Beyazlı taraftarlar, Portekizli ismin Instagram hesabına adeta hücum etti. Pepe’nin fotoğraflarının altını, ‘Come to Beşiktaş’ (Beşiktaş’a gel) yorumlarıyla dolduran Beşiktaşlı futbolseverler, eski Real Madrid’li yıldızın tercihini Siyah-Beyazlılar’dan yana kullanmasını sağlamaya çalışıyor.

(Fanatik)