Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Pepe'nin yanına Mangala!

Pepe'nin yanına Mangala!

Marcelo’nun yerini doldurmak için büyük çaba sarf eden Kartal, son olarak gündemine Manchester City’li Eliaquim Mangala’yı aldı. Yönetim, Fransız futbolcuyu kiralamak için çalışmalara başladı.

Pepe'nin yanına Mangala!

Gelecek sezonda hem ligde hem de Avrupa’da önemli başarılar elde etmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, savunma hattını 10 yıllık Real Madrid kariyerini noktalayan Pepe’yle güçlendirmişti. Ancak UEFA’yla yapılan Finansal Fair-Play anlaşması sebebiyle savunmasındaki bir diğer önemli isim Marcelo’yu 7.5 milyon Euro’ya (30 milyon TL) Lyon’a gönderen Kara Kartal, Sambacı’nın yerine yeni bir isim kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda; Dinamo Kiev’den Domagoj Vida, Barcelona’dan Thomas Vermaelen ve Sao Paulo’dan Douglas gibi isimlerle temas kuran yönetimin son olarak Manchester City’li Eliaquim Mangala’yı gündemine aldığı ortaya çıktı.

Havada-karada geçit yok!

.İngiliz basınında çıkan haberlere göre Kara Kartal’ın, geçen sezon Valencia’da kiralık olarak forma giyen Fransız stoperi aynı formulle takımına kazandırmaya yakın olduğu iddia edildi. 26 yaşındaki futbolcu, geçen sezon geçici olarak görev yaptığı La Liga temsilcisinde 33 karşılaşmada forma giyip rakip fileleri 2 kez havalandırmıştı. Bire bir pozisyonlardaki başarılı görüntüsüyle dikkat çeken tecrübeli isim, hava toplarında da oldukça etkili olmasıyla tanınıyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)