Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Pepe, yakında yola çıkıyor!

Pepe, yakında yola çıkıyor!

PSG, Pepe transferinde devreden çıktı. Beşiktaş ise 2 yıl için toplamda 10 milyon Euro’luk teklifini masaya koyup, resmi yetkiyi menacer Ahmet Bulut’a verdi. Görüşmelerden olumlu sonucun çıkması ve Portekizli stoperin yakında İstanbul’a gelmesi planlanıyor.

Pepe, yakında yola çıkıyor!

Önümüzdeki sezon hem Türkiye’deki lig şampiyonluğunu korumak hem de Şampiyonlar Ligi’nde başarılı sonuçlar alarak adından söz ettirmek isteyen Beşiktaş, transferde bu yazın en büyük bombasını patlatmaya çok yakın...

Savunmaya mutlaka takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, gözünü Real Madrid’le yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Pepe’ye çevirmişti. 34 yaşındaki savunmacıyı ikna etmek için önce menaceri Jorge Mendes’le görüşen, ardından takım arkadaşı Ricardo Quaresma’yı devreye sokan Beşiktaş, en son hamlesini de, Mendes’le yakın ilişkileri olan menacer Ahmet Bulut üzerinden yaptı. Bulut’a bu transfer için tam yetki veren Kara Kartal, tecrübeli stoper için 2 yıl üzerinden toplamda 10 milyon Euro’luk teklifini yineledi.

Kartal artık ilk sırada...

Fransız temsilcisi PSG’nin de devreden çıkmasıyla yıldız futbolcunun transferi konusunda ilk sırada olan Beşiktaş, Bulut’un oyuncuyla anlaşmasının ardından mutlu sona ulaşacak. Portekiz Milli Takımı ile Konfederasyon Kupası’na nokta koyan Pepe’nin, görüşmelerden sonuç alınır alınmaz İstanbul’a getirilip, sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı

'Her gittiği takıma seviye atlatır'

Pepe, uzun yıllar Real Madrid forması giymiş, burada kazanılmadık kupa bırakmamış, futbol dünyasında her türlü tecrübeyi görmüş ve birebir yaşamış bir isim. İspanya’da başardıkları ortada. Portekiz Milli Takımı’nın hâlâ en önemli isimlerinden biri. Onun savunmadaki varlığı, hem Real’e hem de ülkesine büyük katkılar sağladı. 34 yaşında olması, onun performansının düşeceği anlamına kesinlikle gelmez. Pepe bir dünya yıldızı ve sahada her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan, kaybetmeyi sevmeyen, kazanmaya odaklı bir oyuncu. Beşiktaş’a gelip gelmeyeceği konusunda bir şey söyleyemem, ancak gideceği her takıma seviye atlatacağını rahatlıkla söyleyebilirim.

Mario Cagica/A Bola Gazetesi Yazarı

Fikret Orman da doğrulamıştı

Beşiktaş’ın Başkanı Fikret Orman, Pepe ile ilgili en net açıklamasını, FANATİK aracılığıyla yapmıştı. Muhabirimiz Orhan Yıldırım’a konuşan Orman, “Pepe teması olduğu doğrudur. Evet istiyoruz. Başkaları da var listemizde. Pepe de, diğerleri de bize bağlı. Ancak biz kontrollü bütçe uyguluyoruz. Bunun dışına çıkmayı düşünmüyoruz. Her transfer bizim istediğimiz şartlarda olursa gerçekleşecek” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

İnter’in teklifini düşük buldu

Özellikle Beşiktaş’ın yanı sıra Çin’den de önemli teklifler alan Pepe’nin, Uzak Doğu tercihini şu an için rafa kaldırdığı öğrenilmişti. Tecrübeli oyuncunun ismi, Siyah-Beyazlılar ve PSG’nin yanı sıra son olarak İtalyan ekibi İnter’le geçti. Ancak İnter’in, daha genç isimleri transfer etmeyi öncelik olarak belirlediği ve bu yüzden 34 yaşındaki savunmacıya yıllık 2.5 milyon Euro teklif ettiği ifade edildi. Portekizli oyuncunun ise rakamı çok düşük bulup, geri çevirdiği gelen haberler arasında yer alıyor.

‘Come to Beşiktaş’ çılgınlığı yaşanıyor!

Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Pepe’nin, Beşiktaş’ın transfer gündemine girmesi, elbette Siyah-Beyazlı taraftarlar arasında büyük yankı uyandırdı. Pepe’nin sosyal medya hesabı İnstagram’daki hesabına, Beşiktaş taraftarları adeta akın etti. Oyuncunun son dönemde yaptığı paylaşımlara taraftarlar sürekli yorum yaptı. ‘Come to Beşiktaş’ (Beşiktaş’a gel) kampanyası başlatan Beşiktaşlılar, oyuncunun son 4 paylaşımına bu İngilizce kelimeleri yazıp, 300 bine yakın yorum yaptılar.

Haberin Devamı

(Fanatik)