Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Pepe'yi bitirmeye gittiler

Pepe'yi bitirmeye gittiler

Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Futbol Direktörü Ali Naibi ve menajer Ahmet Bulut’tan oluşan ekibe başkan Orman’ın da Portekiz’de katılacağı öğrenildi

Pepe'yi bitirmeye gittiler

BEŞİKTAŞ uzun süredir kulübün gündeminde olan Pepe’nin transferini bitirmek için düğmeye bastı. Siyah-beyazlılarda sezonun tamamlanmasıyla birlikte adı kulüple anılan Portekizli tecrübeli yıldız için gerçekleştirilen ilk temasların ardından oyuncuyu bitirebilmek için en ciddi adım dün atıldı.

RUSYA’DA GÖZ DOLDURDU...

RUSYA’DA düzenlenen Konfederasyon Kupası’nda mücadele eden ve 1-0 geriye düşüp Meksika’yı 2-1 yendikleri maçta takımının beraberlik golünü atan Pepe’nin Lizbon’a dönüşüyle birlikte Kartal da harekete geçti. Pepe maç sonu “Şimdi biraz dinleneceğim, daha sonra kararımı açıklayacağım. Neler olacağını ben de bilmiyorum ama Real dönemim kesinlikle bitti” derken, siyah-beyazlılar dün Portekiz’e çıkarma yaptı.

YÖNETİMİN KOZU BONUSLAR...

TRANSFER Komitesi Başkanı Umut Güner, Futbol A Takımı Direktörü Ali Naibi ile Pepe’nin Türkiye haklarına sahip menajer Ahmet Bulut Portekizli futbolcu ile görüşmek üzere dün Lizbon’a gitti. Yunanistan’da tatilde bulunan başkan Orman’ın da ekibe Portekiz’de katılacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

İLK yapılan temaslarda yıllık 6 milyon Euro isteyen Pepe’ye 3.5 milyon Euro öneren Beşiktaş’ın bu görüşmede bonuslarla oyuncuyu ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.