Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Pereira'dan çarpıcı sözler!

Pereira'dan çarpıcı sözler!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Pereira'dan çarpıcı sözler!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Çaykur Rizespor maçının bitiminde açıklamalarda bulundu.

"HAK EDEREK KAZANDIK"


"Karşılaşma öncesinde 'Bu bizim şampiyonluk maçımız" demişti şimdi neler söyleyecek?' şeklindeki soruya cevap veren Vitor Pereira, "Maçtan önce bu maçın zor olacağını biliyordum. İlk yarıda taktik açıdan üst seviyede oynadık. Rakibe pozisyon vermedik. İkinci yarıda kalemizde gol görerek başladık. Takımımızda bu endişe yaratmış olabilir. İkinci yarıda aynı performansı gösteremedik. Hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. 3-4 farkla kazanmak isterdik ama istediğiniz her zaman futbolda olmuyor. Çok az pozisyon verdik ev zorlu bir rakiple oynadık" dedi.


BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY İLE ARALARINDAKİ FARK İÇİN YORUMU...


Beşiktaş'tan 5, Galatasaray'dan 13 puan önde olmaları hatırlatılan Pereira "Ligler sezon ortasında kazanılmaz, sezon sonunda kazanılır. Sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"EĞER PENALTILAR PENALTIYSA..."


"Penaltı verilerse evde pasta keseceğim" sözleri hatırlatılan Portekizli teknik adam, "Eğer penaltılar penaltıysa haklıysa verilmeli ve bu verilen penaltılar da kutlanmalı. Tabii bizim adımıza sevindirici oluyor tabii. Yarın eşimden bir pasta yapmasını isteyeceğim. Burada garip olan hiç penaltı çalınmadan 17 haftayı geçmesiydi" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı