Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Pereira'dan taraftar çağrı!

Pereira'dan taraftar çağrı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Torku Konyaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Pereira'dan taraftar çağrı!

Konyaspor'un zorlu bir rakip olduğunu belirten Pereira, "Final maçı farklı bir rakiple, farklı bir maç olacak. Konyaspor'un emeğini takdir etmezsek, onlara haksızlık yapmış oluruz. Konyaspor takım halinde mükemmel bir sezon geçirdi. Bu ligin belki de en büyük sürprize imza atan takımı oldu. Çok kaliteli bir takım ve hocalarıyla birlikte mükemmel bir iş çıkardıklarını belirtmek istiyorum. Konyaspor gibi bir takımı eleyerek finale ulaşmak da, ulaşmış olduğumuz noktanın değerini bir kat daha arttırıyor. Çok çalıştık, sezon boyunca emek verdik. Şimdi final maçı bizi bekliyor, kazanmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda sahaya gönderdiği kağıtta taktik değişikliğin yazdığını belirten Portekizli hoca, "Tamamen taktik yapımızla ilgili bir şeyler yazıyordu. Oyun içinde değişiklik yaptığımız noktalarla ilgili bir şeyler vardı. Herkes baksın, kolay şekilde anlasın diye kağıtla gönderdim" dedi.

Taraftarlara çağrıda bulunan teknik adam, "Alışığım ben büyük mücadelelere kariyerimde. Taraftarlarımıza bir şey söylemek istiyorum. Sormak istiyorum: bu sezon bizim kupaları alacağımıza inanıyorlar mı? Bu iki kupayı da alabileceğimize inanıyorlar mı? Eğer inanıyorlarsa, Başakşehir maçında tribünü tıklım tıklım doldursunlar. Kulübü seviyorlarsa gelsinler. Hocayı, A oyuncusunu, B oyuncusunu sevmeyebilirsiniz. Ama biz inanıyoruz. Oyuncular inanıyor, yönetim inanıyor. Onlar da inansınlar, tribünü doldursunlar" diye konuştu.

Haberin Devamı

Artık Başakşehir'e çalışmaya başladıklarını kaydeden antrenör, "Türkiye Kupası finali için zamanımız var. O zamana kadar hazırlıkları yapacağız. Bugün kıymetli, büyük bir takımla oynadık. Bizim hayatımız şu şekilde geçer; benim için bu maç sona erdi. Ben eve gidince Başakşehir maçını düşünceğim. Çok maçını izledim Başakşehir'in. Ama detaylar üzerinde çalışacağım. Çok önemli bir maç bizim için. Taraftarlarımız bize inandıklarını hissettirsinler. 90. dakikaya kadar bize destek versinler" ifadelerini ile konuşmasını noktaladı.