Gazete Vatan Logo
Galatasaray Pes etmek yok!

Pes etmek yok!

G.Saray Teknik Direktörü Igor Tudor, ligde 3. olmak için 2 maçta 6 puan istedi.

Pes etmek yok!

“Son 2 haftada alacağımız 6 puan bizi ligde 3. sıraya taşıyacak. Bundan eminim. Rakibimiz F.Bahçe son haftada dış sahada yine puan kaybedebilir. Umudumuzu sonuna kadar koruyup yarışı da sonuna kadar sürdüreceğiz.”

SEZON boyunca inişli çıkışlı bir performans sergileyen sarı-kırmızılılar artık bitime 2 hafta kala 3. olabilmek için canını dişine takmış durumda. Kalan 180 dakikada 6 puan alıp F.Bahçe’nin bir kez daha puan kaybetmesini bekleyecek olan sarı-kırmızılılar Alanya maçı öncesinde teknik direktör Igor Tudor’un sözleri ile kendine geldi.
ALANYA ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan G.Saray’da son antrenmanda Hırvat hocanın sözleri oyuncularını motive etmek adınaydı... F.Bahçe’nin Trabzon maçında 2 puan bırakması ile birlikte 3. olmak adına daha da umutlanan sarı-kırmızıların teknik patronu, şu sözlerle oyuncularından galibiyet istedi:
‘KAZANAN BİZ OLALIM’
“GELECEK hafta F.Bahçe Adanaspor ile oynayacak ve dış sahadalar. Bu haftaki gibi puan kaybedebilirler. Biz sonuna kadar mücadelemizi sürdürmeliyiz, kazanan taraf biz olacağız. 2 haftada alacağımız 6 puan bizi ligde 3. sıraya taşıyacak. Bundan eminim. Siz de son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek adına kazanmak için elinizden geleni yapacaksınız.
PES etmeyeceğiz, sonuna kadar yarışı sürdüreceğiz. Taraftar, yönetim, herkes bizden iyi oyun ve galibiyet bekliyor. Bu sezonki kötü performansı ancak bu şekilde son haftalarda hafızalardan silebiliriz.”

Haberin Devamı