Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe TFF seyircisiz bırakmadı

TFF seyircisiz bırakmadı

Disiplin Talimatı’nda yapılan değişiklik sonra seyircisiz maçlara düzenleme geldi, bu durum en çok F.Bahçe ile Trabzon’un yüzünü güldürdü

TFF seyircisiz bırakmadı

PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu, talimatta yapılan değişiklik uyarınca çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verilen ve infazı tamamlanmayan seyircisiz oynama cezalarını yeniden değerlendirdi. Bu durum en çok F.Bahçe ve Trabzonspor’a yaradı.
İşte o kararlar:
F.BAHÇE: Saracoğlu’ndaki Karabük karşılaşmasında alınan 1 maç seyircisiz ve 300 bin TL para cezası tribün kapatma (Migros-Türk Telekom) ve 200 bin TL para cezası olarak değişti.
KAYSERİ’DE taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle alınan 2 maçlık seyircisiz cezası misafir takım olarak gerçekleştirilen 3. eylem olduğundan 75 bin TL para cezasına dönüştürüldü.
TRABZONSPOR: Sivasspor deplasmanında kötü ve çirkin tezahürattan dolayı alınan 1 maç seyircisiz ve 150 bin TL para cezası misafir takım olarak yapılan 3. ihlal olması nedeniyle 75 bin TL para cezasına çevrildi.
ESKİŞEHİR’DE çirkin ve kötü tezahürattan alınan 1 maçlık seyircisiz oynama ve 300 bin TL para cezası 4. ihlal olması nedeniyle deplasmandaki ilk maçta tribün kapatma ve 30 bin TL para cezası olarak değiştirildi.
BURSASPOR: Kupadaki G.Saray maçında alınan 1 maç seyircisiz ve 150 bin TL para cezası kupada 1 maç seyircisiz ve 5 bin TL para cezasına dönüştürüldü.
LİGDEKİ Elazığspor maçında alınan 2 maç seyircisiz oynama ve 300 bin TL para cezası tribün kapatma (kapalı kale arkası-maraton) ve 200 bin TL para cezası olarak değişti.
MERSİN İY: Saracoğlu’nda Samsun ile oynanan PTT?1. Lig play-off maçında alınan 1 maçlık seyircisiz ve 52 bin TL’lik ceza talimatmalarda tarafsız saha ile ilgili lehte bir hüküm olmadığından değiştirilmedi.

Haberin Devamı