Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Phıllıp Cocu: "Gitmemi istemiyorlar"

Phıllıp Cocu: "Gitmemi istemiyorlar"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Hollanda basınına yaptığı açıklamada Başkan Ali Koç ve Damien Comolli'nin desteklerini hissettiğini söyledi.

Phıllıp Cocu: "Gitmemi istemiyorlar"

Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu ile yolların ayrılması beklenirken, Hollandalı çalıştırıcıdan sürpriz bir açıklama geldi. Ülkesinde açıklamalarda bulunan Cocu, Başkan Ali Koç ile Sportif Direktör Damien Comolli'nin desteklerini her zaman hissettiğini söyledi.

"TÜRKİYE'DE FUTBOL ÇOK ZOR"

Türkiye'de futbolun çok zor olduğunu vurgulayan Cocu, "Burada futbol gerçekten zor. Oyuncular savaşmak zorundalar." dedi. Transfer döneminde iki önemli oyuncularını sattıklarını belirten Hollandalı teknik adam, "UEFA kuralları nedeniyle birçok kulüp fazla para harcayamadı. Sezon başında biz de Giuliano ve Josef gibi iki önemli oyuncumuzu sattık." ifadelerini kullandı.

"KULÜBÜN DESTEĞİNİ HİSSEDİYORUM"

Sezona istedikleri başlangıcı yapamadıklarını belirten Cocu, "Burada böyle başlangıçlara alışık değiller. Taraftarlar her zaman başarı istiyor. Ama gitmemi istemiyorlar. Ali Koç ve Comolli'nin desteklerini hissediyorum. Burada duygular yoğun yaşanıyor. Gazeteler her zaman dolu olmak zorunda. Bu yüzden sürekli bir şeyler yazmaları gerekiyor." dedi. (Futbol Arena)

Haberin Devamı