Gazete Vatan Logo
Futbol Pilavdan kriz çıktı

Pilavdan kriz çıktı

G.Saray Lisesi’nin geleneksel pilav gününde Avrupa şampiyonu basketbolcular ödül alırken, amatör şube sorumlusu Necati Demirkol kendisinden önce bu görevi yürüten Mehmet Cibara’ya plaket verilince salonu terk etti

Pilavdan kriz çıktı

G.SARAY’DA başkan Ünal Aysal, yöneticiler ve camianın önde gelenlerinin buluştuğu G.Saray Lisesi geleneksel pilav gününde plaket krizi yaşandı. G.Saray Lisesi’nde düzenlenen pilav gününde Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan G.Saray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı teknik heyet ve oyuncularıyla kadınlar basketbolunda bu sezon kulübe 3 kupa kazandıran G.Saray Odeabank başantrenörü Ekrem Memnun, yardımcıları ve oyuncular da ödül aldı. Şampiyonlara G.Saraylılar Cemiyeti’nde fahri üyelik de verildi.

AMATÖR şubelerden sorumlu yönetici Necati Demirkol’a kendi döneminde gelen başarılara rağmen teşekkür plaketi verilmemesi şaşkınlık yarattı. Demirkol’un ismi teşekkür listesinde dahi yer almazken, kendisinden önceki dönemde aynı görevi yürüten Mehmet Cibara’ya plaket verilmesi krize yol açtı. Bu durum üzerine Necati Demirkol da önce salonu ardından da G.Saray Lisesi’ni terk etti.