Gazete Vatan Logo
THY Euroleague Pınar Karşıyaka zorlu Le Mans deplasmanında

Pınar Karşıyaka zorlu Le Mans deplasmanında

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda ikinci sırada yer alan yeşil-kırmızılı ekip, yarın Fransa'da Le Mans'la karşılaşacak

Pınar Karşıyaka zorlu Le Mans deplasmanında

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda ikinci sırada yer alan Pınar Karşıyaka, yarın Erman Kunter'in çalıştırdığı Fransız ekibi Le Mans'la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Grupta ilk 11 haftada 7 galibiyet ve 4 mağlubiyetle averajla 2. sırada yer alan Pınar Karşıyaka, İzmir'de 79-66 yenildiği Le Mans'la yarın TSİ 22.30'da deplasmanda Antares Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Başantrenörlüğünü Erman Kunter'in yaptığı Le Mans, Pınar Karşıyaka ile daha önce oynadığı üç maçı da kazanmıştı.

İstanbul'daki uçağa yetişemediler

Müsabaka için bugün saat 11.05'te İstanbul'dan Paris'e gitmeyi planlayan yeşil-kırmızılı kafile, İstanbul'daki kötü hava şartları nedeniyle hem İzmir'den uçağının geç kalkması hem de Atatürk Havalimanı'na inebilmek için bir süre havada beklediği için bu uçağa yetişemedi.

Pınar Karşıyakalı oyuncular, hava şartlarının uygun olması halinde normal kalkışı saat 15.10 olan ancak 18.55'e ertelenen uçakla Paris'e gittikten sonra kara yoluyla Le Mans'a geçecek.

Avrupa kupalarında 163. randevu

Haberin Devamı

Avrupa kupalarında 163. maçına çıkacak Pınar Karşıyaka, daha önceki müsabakalarda 79 galibiyet, 82 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Bu karşılaşmalarda 12 bin 710 sayı atan yeşil-kırmızılı ekip, potasında 12 bin 548 sayı gördü.

Haftanın programı

B Grubu'nda yarın Le Mans-Pınar Karşıyaka müsabakası dışında Khimik-CSM Oradea, Umana Reyer-Kataja, 11 Ocak Çarşamba günü ise Avtodor Saratov-Maccabi Rand Media karşılaşmaları oynanacak.