Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Pliskova çeyrek finale yükseldi

Pliskova çeyrek finale yükseldi

Tek kadınlarda dünya 6 numarası Pliskova, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda çeyrek finale çıktı.

Pliskova çeyrek finale yükseldi

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta kadınlarda dünya 6 numarası Karolina Pliskova, Barbora Strycova'yı 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Melbourne kentinde düzenlenen turnuvadaki tek kadınlar 4. tur mücadelesinde, Çek tenisçi Karolina Pliskova ile dünya klasmanında 24. sırada bulunan vatandaşı Barbora Strycova karşılaştı.

İlk seti 7-6 kaybeden Pliskova, sonraki setleri 6-3, 6-2 kazanarak rakibini 2-1 yendi ve Avustralya Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Pliskova çeyrek finalde, tek kadınlarda dünya 1 numarası Rumen Simona Halep'in rakibi oldu.

9. gün programı

Avustralya Açık'taki çeyrek final maçlarında yarın erkeklerin 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal ile dünya 6 numarası Marin Cilic, 3 numaralı seribaşı Grigor Dimitrov ile Kyle Edmund karşılaşacak.

Kadınlarda ise 2 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki ile Carla Suarez Navarro ve 4 numaralı seribaşı Elina Svitolina ile Elise Mertens mücadele edecek.

Avustralya Açık'ın gençler kategorisinde tek erkeklerde mücadele eden milli tenisçi Yankı Erel ise ikinci turda Dalibor Svrcina ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı