Gazete Vatan Logo
Galatasaray Podolski bugün İstanbul'da

Podolski bugün İstanbul'da

G.Saray transferde mutlu sona ulaştı. Alman yıldız bu sabah Aslan’a imzaya geliyor!

Podolski bugün İstanbul'da

Arsenal ile el sıkışan sarı-kırmızılılarda yönetici Cüneyt Tanman dün tatil için Antalya’da olan Podolski’yi almaya gitti. Yıldız futbolcu 10.45’te özel uçakla İstanbul’a gelecek ve 16.30’da Florya’daki törenle resmi sözleşmeyi imzalayacak

G.SARAY, Podolski transferinde nihayet mutlu sona ulaştı. Alman yıldız bugün İstanbul’a geliyor! Sarı-kırmızılıların Podolski’ye ilgisi yıllar önce başlamıştı; yıldız futbolcu sık sık gündeme geldi ancak transferin bitmesi bugünü buldu. G.Saray, Alman yıldızı renklerine bağladı.

ASLINDA imzaların atılmak üzere olduğu günler önceden beri konuşuluyordu. Alman basını, Podolski’nin artık G.Saraylı olduğunu duyururken Bild gazetesi, yıldız oyuncunun transferinde tüm pürüzlerin ortadan kaldırıldığını açıklamıştı.

GEÇTİĞİMİZ günlerde Podolski’nin menajeri Nassim Touihri de oyuncusunun kariyerinde yeni bir sayfa açmak üzere olduğunu ifade etmişti. Futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Arsenal’in hocası Arsene Wenger ile toplantı yaptıklarını belirten Touihri, “Onu sürekli oynatacağının garantisini vermediği için Arsenal’den ayrılma kararı aldık” diyerek G.Saray taraftarını heyecanlandırmıştı.

Haberin Devamı

KAP'A BİLDİRİLDİ

Galatasaray, Lukas Podolski için Arsenal ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.
İşte Galatasaray'dan açıklama:
“Arsenal FC ile Lukas Josef Podolski'nin transferi için resmi görüşmelere başlanmış olup oyuncu yarın sabah İstanbul'a gelip ardından sponsor hastanemiz Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçecektir. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.”

TANMAN BİTİRDİ

BU gelişmeler yaşanırken sarı-kırmızılı kulüp de Arsenal ile bonservis konusunda iletişime geçmişti bile. Ödeme planı konusunda el sıkışılırken iş artık bitme noktasına gelmişti. Ve dün son nokta konuldu. G.Saray yöneticisi Cüneyt Tanman tatilini Antalya’da yapan Podolski’yi alıp İstanbul’a getirmek için dün akşam yola çıktı.

Oyuncuyu ikna etmekte zorluk çekmeyen Tanman bugün 10.45’te özel bir uçakla Podolski’yi Sabiha Gökçen Havalimanı’na getirecek ve Alman oyuncu daha sonra saat 16.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kendisini resmen G.Saraylı yapan imzayı atacak.

Haberin Devamı

John Guidetti ile forvet 4’lenecek
Burak ve Umut’un yanına Podolski’yi alan G.Saray genç İsveçli’nin de işini bitirecek
PodolskI’yi aan için G.Saray, İsveçli milli oyuncu ile bir takviye daha yapmak istiyor. Burak Yılmaz ve Umut Bulut’un yanına bir de Podolski’yi ekleyen Cimbom’da uzun maraton düşünülerek bir de genç isim arayışları başladı. Hamzaoğlu’nun listesine göre harekete geçen idareciler Manchester City ile sözleşmesi biten John Guidetti üzerinde yoğunlaşırken oyuncunun U21 Avrupa Şampiyonası’ndaki performansı sonrasında girişimlerini hızlandırdı. Bonservisi olmayan 22 yaşındaki oyuncu Şampiyonlar Ligi’nde oynama ihtimali G.Saray’ın teklifini ilk sıralara alırken teknik heyeti de maliyeti yüksek olmayan oyuncuyu dört gözle bekliyor.