Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Porto'nun Aboubakar pişmanlığı

Porto'nun Aboubakar pişmanlığı

Beşiktaş'ta gördüğü kırmızı kartlar nedeniyle eleştirilen Aboubakar'ın Porto tarafından yeniden istendiği iddia edildi.

Porto'nun Aboubakar pişmanlığı

Beşiktaş'ta oynadığı son 2 maçta 2 kırmızı kart gören Vincent Aboubakar'a tepki gösterilirlen kiralık geldiği Porto'nun oyuncuyu yeniden kadrosuna katma konusunda ısrarlı olduğu ifade edildi. Ligin devre arasında, 10 milyon euro üzerinde tekliflerin gelecek olması nedeniyle bu oyuncuyu geri almaya çalışan fakat bunda başarısız olan Portekiz kulübü, tecrübeli yıldızı geri gelmesi konusunda ikna etmesi halinde, iki senaryoyu uygulamaya çalışacağı öğrenildi.

Porto Yönetimi, geri gelmesi durumunda ya Aboubakar'ı 15-20 milyon euro arasında bir bonservis bedeliyle satacak ya da bir sezon daha oynatıp daha pahalıya satmaya çalışacak.

Aboubakar, Beşiktaş'tan transfer olacak mı?

Beşiktaş'ta iyi bir ortam yakalayan Vincent Aboubakar, İstanbul'da kalmaya sıcak bakıyor. Porto'nun geri dön baskısına şimdilik olumsuz yanıt veren Aboubakar'ın siyah-beyazlı yönetime, "Beşiktaş'ta Fransa'daki günlerime dönüyorum. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Beşiktaş sayesinde milli takımda da başarılı oldum" dediği bildirildi.

Haberin Devamı

Ayrıca kulüpten sızan haberlere göre Kamerunlu golcü için İngiliz kulüplerinin scoutlarının, Beşiktaş'ın oynadığı maçları yakından takip ettiği öğrenildi.

(Skorer)