Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Porto taraftarları Aboubakar'a ateş püskürdü!

Porto taraftarları Aboubakar'a ateş püskürdü!

Porto taraftarları, Beşiktaş yenilgisi sonrası sosyal medyaya yansıyan Vincent Aboubakar'a ateş püskürdü.

Porto taraftarları Aboubakar'a ateş püskürdü!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Porto'yu 3-1 mağlup ettiği maçın ardından Portekiz'de Vincent Aboubakar'a büyük tepki var.

Beşiktaş'ın kazandığı maçın ardından eski takımının soyunma odasına giren ve Ryan Babel ile bir video paylaşan Aboubakar, sevinçli görüntüleriyle dikkat çekmişti. Bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Porto taraftarı, Aboubakar'a büyük tepki gösterdi.

Bazı Porto taraftarları Aboubakar'ın artık takımlarında forma giymemesi gerektiğini de ifade ederken, bazı taraftarlar ise ceza alması görüşünde birleşti.

Vincent Aboubakar'ın kulübünden bir ceza alması da gündeme gelirken, Porto'nun golcü oyuncunun görüntüleriyle ilgili bir açıklama yapması da bekleniyor.

BABEL'DEN AÇIKLAMA GELDİ: "APTALLIK"

Ryan Babel tepkilerin ardından yeni bir paylaşım yaptı ve Aboubakar'ın eski arkadaşlarını gördüğü için sevindiğini kaydetti.

Babel paylaşımında, "Herkes Abou'yu gördüğü için mutluydu. Gülüyordu, çünkü sadece bizi gördüğü için mutluydu. Porto'nun yenilgisini kutladığını düşünmek aptallık. Umarım bu her şeyi açıklığa kavuşturmuştur" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İşte Porto taraftarının sosyal medyada Aboubakar'a gösterdiği dikkat çekici tepkiler...

"Bunun affı yok. Aboubakar kesinlikle cezalandırılmalı ve artık Porto'da oynamamalı.''

@cizusilva "Ben bir Porto taraftarıyım ve bu görüntüden hiç memnun değilim.''

@CorticoPedro "Biraz gerçekçi olun. Porto geçen sene onu takımdan tekmeledi. Bu sene geri geldi ve bizim için goller atıyor. Daha ne istiyorsunuz?'' (Sporx)