Gazete Vatan Logo
Galatasaray Prandelli: 5 forvetle oynasak yine kazanamazdık

Prandelli: 5 forvetle oynasak yine kazanamazdık

G.Saray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, takımın sıkıntısının yavaş oynamak olduğunu söyledi

Prandelli: 5 forvetle oynasak yine kazanamazdık

SPOR Toto Süper Lig'in 3. haftasında Balıkesirspor'a 2-0 mağlup olan ve 4 puanda kalan G.Saray'da teknik direktör Cesare Prandelli, takımının yavaş futbolundan şikayet etti. 57 yaşındaki İtalyan teknik adam, "Biz büyük bir takımız ama rakip takım gibi istekli olmamız lazım. Bunları düzeltmemiz gerekiyor. Çok yavaş başladık, yavaş devam ettik, az tehlike yarattık. Tam bir takım olmamız lazım. Bunu düzelteceğiz ve düzelecek.
GOLDE mesafeyi daraltmalıydık, bunun için çok çalışmalıyız. Çalışmaktan korkmuyorum, soyunma odasında herkes üzgün, tekrar beraber olduğumuzda motive olacağız ve bunları düzelteceğiz.
BİR takım maçı kaybettiğinde dışarıda kalan oyuncu her zaman kazanır. Futbolcu sorunu değildir bu. Sadece zihinsel bir sorundur. Zihinsel sorunlarımızı düzeltmeliyiz ve inanıyorum düzelteceğiz. Yasin bu hafta çok çalıştı ve zorladı kendini, sadece son pası yapamadı.
KAĞIT üzerinde birçok takım favoridir. Her zaman agresif ve istekli olan takımlar kazanır. Bu akşam bunu gördük.
BİZİM sıkıntımız yavaş oynamak ve yavaş hareket etmek. Bu oyuna 5 forvet eklesek bile gol atamazdık. Her zaman topu üstümüze doğru oynuyoruz. Benim bunu değiştirmem gerekiyor.
BURADAKİ maçta forvetlerin sayısı oyunun yavaşlığı ile alakalıydı. 3-4 oyuncu değişiklikliğinde de derinlik göremedik. Forvetlerimiz derinliği daha çabuk görmeli.
BİZİM her zaman konsantre ve istekli olmamız gerekiyor. Biz bunun için para alıyoruz. Dışarıda olan olaylar bizi etkilemiyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı