Gazete Vatan Logo
Galatasaray Prandelli'den flaş karar!

Prandelli'den flaş karar!

Son 5 maçın 3'ünde gol atamayan G.Saray, Anderlecht'i yenmeye kararlı.

Prandelli'den flaş karar!

G.Saray, Şampiyonlar Ligi grup ilk maçında Belçika ekibi Anderlecht'i konuk edecek. Son 5 maçın 3'ünde gol atamayan (Atletico Madrid 0-0, White Star Bruxelles 1-0, F.Bahçe 0-0, Bursa 2-0, Eskişehir 0-0) G.Saray bugün Anderlecht önüne çift forvetle çıkacak. Teknik direktör Cesare Prandelli ileri uçta Burak Yılmaz ile Pandev'i yan yana oynatacak. Bu ikiliye Selçuk, Melo, Sneijder ve Dzemaili de destek verecek. Futbolcularıyla konuşan İtalyan hoca, "Erken gol ile işi bitirelim. Golsüz geçen her dakika rakibin direncini artırır. Buna izin vermeyelim" uyarısında bulundu. Prandelli golün gecikmesi halinde gerekirse 3'lü forvete de dönebilir.

KALEYİ GÖREN ŞUT ATSIN

Eskişehir maçında gereksiz paslaşmalar gördüğünü oyuncularına anlatan Prandelli, "Şut atmazsanız gol de olmaz. Bu nedenle kaleyi gören, müsait olduğunu düşünen vursun. Sadece havadan değil, yerden şut atmanızı istiyorum" dedi. Bu arada moralsiz Selçuk İnan'a da hocasından destek geldi. İtalyan hoca, Selçuk ve Sneijder ile bire bir görüşme yaparak onlara güvendiğini söyledi.

Haberin Devamı

5-1'LERİN RÖVANŞI ALINACAK

Anderlecht ile G.Saray daha önce bir kez eşleşti. Belçika ekibi 5-1'lik iki maçla Cimbom'u eledi. Anderlecht'in Türk takımlarına karşı da bariz üstünlüğü (10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi) bulunuyor.

(Fotomaç)