Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'İstifa etmiyorum!'

'İstifa etmiyorum!'

G.SAray dün Avrupa’ya veda etti ama prandellı görevinin başında kalacağını söyledi:

'İstifa etmiyorum!'

AVRUPA'YA dün akşamki Anderlecht yenilgisiyle tamamen veda eden G.Saray'ın teknik direktörü Cesare Prandelli görevine yine de devam edeceğini açıkladı. 2-0'lık mağlubiyetin ardından basın toplantısına çıkan İtalyan hoca, sözleşmesinde tazminat maddesinin olmadığını da hatırlattı ve şöyle konuştu:

"İSTİFA etmiyorum. Yola devam edeceğiz. Üzgünüz Avrupa'dan elendiğimiz için ama biz profesyonel insanlarız. İşimize devam edeceğiz. Kesinlikle, hiçbir şekilde tazminatım yok. Bunu çok açık ve net bir şekilde söyledim. Sözleşmemle ilgili konuşmak istemiyorum. Ben bütün sorumlulukları üzerime alıyorum. Maçla ilgili konuşmak istiyorum. Diğer konuları yöneticilere sorabilirsiniz.

'GERGİNLİK OLABİLİR'

MAÇTA iyi bir G.Saray vardı. Sadece şanssızdık. 44. dakikada Anderlecht golü buldu. Bu golü yedikten sonra gayet organize oynamamıza rağmen istediğimizi yapamadık. Gerginlikler olabilir. İnsanlar bunları bazen yaşıyor. Zor durumlarda gerginlikler olabiliyor.

ÇÜNKÜ futbolcular her şeylerini ortaya koymaya çalışıyor sahada. Bu büyük bir sınav bir takımın çarşamba günü maç yapıp ardından 1-2 gün sonra tekrar maça çıkmaması gerekiyor. Biz maalesef bu durumu 2. defa yaşayacağız. Cumartesi günü Süper Lig'de maçımız var. Oyuncu sağlığı açısından iyi değil bu durum."

Haberin Devamı