Gazete Vatan Logo
Galatasaray Prandelli'den kampanyaya destek!

Prandelli'den kampanyaya destek!

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, ALS ile mücadele kampanyasına destek verdi ve Ergin Ataman'a meydan okudu. Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, bir sinir sistemi hastalığı olan "Amiyotropik Yanal Skleroz"a (ALS) dikkati çekmek amacıyla başlayan ve tüm dünyayı saran baştan aşağı buzlu su dökme (Ice Bucket Challange) kampanyasına destek verdi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Cesare Prandelli ve futbolcuların, ALS hastalığına dikkati çekmek için yapılan kampanyaya katıldıkları belirtilirken, Galatasaray'ın sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki hesabında, İtalyan teknik adamın başından aşağı bir kova soğuk su döküldüğü görüntüler paylaşıldı. Cesare Prandelli'nin, kampanyanın devamı adına Galatasaray Liv Hospital ile A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, basın danışmanı Silvia Berti ve Galatasaray Futbol Takımı İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin'e meydan okuduğu aktarıldı.

Prandelli'den kampanyaya destek!

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, bir sinir sistemi hastalığı olan "Amiyotropik Yanal Skleroz"a (ALS) dikkati çekmek amacıyla başlayan ve tüm dünyayı saran baştan aşağı buzlu su dökme (Ice Bucket Challange) kampanyasına destek verdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Cesare Prandelli ve futbolcuların, ALS hastalığına dikkati çekmek için yapılan kampanyaya katıldıkları belirtilirken, Galatasaray'ın sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki hesabında, İtalyan teknik adamın başından aşağı bir kova soğuk su döküldüğü görüntüler paylaşıldı.

Cesare Prandelli'nin, kampanyanın devamı adına Galatasaray Liv Hospital ile A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, basın danışmanı Silvia Berti ve Galatasaray Futbol Takımı İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin'e meydan okuduğu aktarıldı.