Gazete Vatan Logo
Galatasaray Prandelli: Yeni sayfa açtık

Prandelli: Yeni sayfa açtık

Galatasaray Teknik Dİrektörü Cesare Prandelli, 2-1 galip geldiği Kasımpaşa maçı sonrası konuştu.

Prandelli: Yeni sayfa açtık

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde Dortmund’a 4-0 yenildikten sonra aynı tarifeyi Başakşehir karşısında da yaşayan G.Saray’da eleştiri oklarının hedefindeki Prandelli, Kasımpaşa karşısında 2. yarıdaki taktiksel değişiklikler sayesinde galibiyete ulaştıklarını söyledi. İtalyan teknik adam 2-1’lik maçın ardından şöyle konuştu:

“GEÇEN haftaki kötü yenilgiden sonra mutlaka kazanmamız gerekiyordu. İlk yarıda bir şey yapamadık ama 2. yarıda gerçek futbolumuzuyansıttık. Maalesef yavaş yavaş ilerliyoruz. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu ve başardık.

HER zaman sahada daha fazla agresiflik gerekiyor. İlk yarıda çok açık oynadık, rakibe çok top kaptırdık. İkinci yarıda bunun tam tersini yaptık. Taktiksel değişiklikler bizi sonuca götürdü.”

‘SABRİ AFFEDİLDİ’

PRANDELLI maç sonu katıldığı basın toplantısında ise “Daha fazla polemiğe girmemek için şunları söyleyeceğim, Sabri affedildi. Yeni bir sayfa açtığımız için yeni günlerimize ilerliyoruz. Daha fazla polemiğe gerek yok.

DEĞİŞİKLİĞE alışık olduğumuzu ve olacağımızı söylemiştim. Çift santrforla daha çok iyi oynadık. Taktiksel bir kararla bu uygulamaya gittik. Sonra değiştirdik. Taktiksel bir seçimle Sneijder’i 11’e almadım. Daha farklı futbolcular denemek istedim.

Haberin Devamı

NE zaman iyi oynayacağımızı söyleyemiyorum. Lider olabiliriz ama futbolumuzun üstüne koymalıyız.

Yeni başkanımız Duygun Yarsuvat ve Abdurrahim Albayrak bize çok destek veriyor. Başlattığımız proje üzerinde ilerlemek istiyoruz.”