Gazete Vatan Logo
Futbol PSG şampiyon oldu

PSG şampiyon oldu

Paris Saint Germain, 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Kuzey Amerika turunun şampiyonu oldu.

PSG şampiyon oldu

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Manchester United'ı 2-0 yenen Paris Saint Germain (PSG), Kuzey Amerika turunda şampiyon oldu.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası Kuzey Amerika turnuvasında, ABD'nin Illinois eyaletinin Chicago kentindeki Soldier Field Stadı'nda oynanan mücadelede İngiliz ekibi Manchester United ile Fransız temsilcisi PSG karşılaştı.

PSG, Matuidi'nin 25 ve Ibrahimovic'in 34. dakikada attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. 4 maç sonunda 10 puan toplayan PSG, 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası Kuzey Amerika bölümünü şampiyon tamamladı.

Bu yıl formatında değişikliğe gidilen Uluslararası Şampiyonlar Kupası, Kuzey Amerika-Avrupa, Çin ve Avustralya olmak üzere 3 farklı turnuva şeklinde düzenleniyor.

Turnuvaya, aralarında İngiltere'den Manchester United, Chelsea ve Manchester City, İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, İtalya'dan Milan, Inter, Roma ve Fiorentina, Fransa'dan PSG ve Portekiz'den Benfica gibi Avrupa futbolunun önden gelen takımları da katılıyor.

Haberin Devamı