Gazete Vatan Logo
Futbol Q7 itirafı!

Q7 itirafı!

Beşiktaş yöneticisi Serdar Adalı Avrupa kampında Quaresma için ilginç itiraflarda bulundu

Adalı'dan Q7 itirafı!

Beşiktaş yöneticisi Adalı: Quaresma'yı ilk gördüğümde 'Yanlış transfer' yorumunu yaptım. Ancak otel yerine ev istemesi ve gece hayatının olmaması üzerine 'Tam bize göre' dedim

Beşiktaşlı yönetici Serdal Adalı dün Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikte Avusturya kampında basına verdiği yemekte ilginç açıklamalar yaptı. Flaş transferleri Quaresma'ya övgüler yağdıran Adalı, "Onu ilk gördüğümde, 'Biz yanlış bir adamı transfer ediyoruz' dedim. Ama sonra masaya oturunca, ne kadar doğru bir transfer yaptığımızı anladım. Milano'ya üç kez gittim ve herkese sorarak gece hayatı olmadığına emin olduk" diye konuştu.

BİZDEN HEMEN EV İSTEDİ

Portekizli yıldızın ailesinin hemen Türkiye'ye gelmesini istediğini belirten Adalı, "Milano'ya gittiğinde otelde kalmış. O nedenle bizden hemen ev istedi. Tam bizim istediğimiz gibi. İnanılmaz mütevazı bir insan" dedi. Queresma'yı alırken 20-30 milyon Euro'ya satamayacaklarını bildiklerini dile getiren Adalı, "Bunu düşünmek hayalcilik olur. Ama ona sezon sonunda mutlaka teklif gelecek. Ama biz tok alıcı ve tok satıcıyız. Tüm futbolculardan para kazanacağız diye bir şey yok. Parada kaybedebiliriz" değerlendirmesini yaptı. Quaresma transferinin 20 gün önceden de bitebileceğini ifade eden Adalı, "Ama 300 bin Euro fazla vermemek için o zaman gerçekleştirmedik" diye konuştu.

CEPTEN VERMEYE DEVAM

"Robinho ile birebir konuşup teklif yapmadık" derken Brezilyalı oyuncu ile ilgilendiklerini ima eden Adalı, Schuster için de, "Çok mütevazı, uyumlu bir insan. Yardımcıları ile akşam oturup 2-3 saat tuttukları notları inceliyorlar. Sanki birkaç haftadır değil de 2-3 yıldır beraber çalışıyor gibiyiz" dedi. Kulüpten 10 milyon lira alacağı olan Adalı, Beşiktaş'ın ihtiyacı olduğunda yardımının süreceğini belirterek, "Futbolcuların ödemesi varsa çıkarır veririz. Bu sorun olmaz. Bana ne deyip sırtını dönecek adam değiliz" yorumunu yaptı.

YENİ STATTA OTEL DE OLACAK

BJK İnönü Stadı'nın yenilenme projesini başkan Yıldırım Demirören'in bizzat takip ettiğini belirten Serdal Adalı, "Stat bizim için sportif başarı kadar önemli. Başbakan ile Brezilya'ya giderken sayın Demirören stat projesinin cd'lerini kendisine göstermiş. Başbakan yeni projeyi beğenmiş. En kısa sürede yapımı gerçekleşecek stat içinde otel de olacak, gelir getirecek alanlar da. Bölgenin doğal yapısıyla örtüşecek bir stat inşa edeceğiz" diye konuştu.

DİKKAT! HAVUZDA Q7 VAR

Beşiktaş'ın dün havuzda yaptığı çalışmalarda yeni transfer Ricardo Quaresma'nın küpesi ilgi çekti. Lakabı Q7 olan futbolcu, bunu simgeleyen pırlanta küpesi ile havuzda kondisyonerin istediği hareketleri yaparken, diğer arkadaşları ile yakın ilişkisi ve mütevazı görüntüsü ile de ilgi odağı oldu. Portekizli yıldızın, özellikle takımdaki genç futbolcularla da yakından ilgilendiği gözlendi.

Haberin Devamı