Gazete Vatan Logo
Futbol Q7 olmasaydı onu alacaktım

Q7 olmasaydı onu alacaktım

Serdar Adalı Beşiktaş camiasını heyecanlandıracak bir iddiada bulundu.

Ricardo Quaresma’nın transferini gerçekleştiren ekibin başında yer alan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, camiayı heyecanlandıracak bir iddiada bulundu.
Portekizli yıldızın transferi için tam 6 kez İtalya seferine çıkan ve sonunda bu önemli oyuncuyu siyah beyazlılara kazandıran Adalı, “Quaresma olmasaydı, Maicon’u alacaktım” dedi.

Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’nun oğlu Anıl Soğancıoğlu’nun düğün töreninde Hürriyet’e konuşan Serdal Adalı, şunları söyledi: “Taraftarımızın coşkusu ve şampiyonluk isteği gözümüzü döndürdü. Quaresma transferi için başkanımız Yıldırım Demirören’le tam 6 kez gittiğimiz İtalya’da Inter’in yöneticileri ve menajerleriyle sıcak ilişkiler kurduk. Beşiktaş, orada inanılmaz itibar görüyor. Quaresma ve menajeri Mendes’le iki kez görüştüğümüzde sonuç alamamıştık.

Hiç zor olmadı

Inter Kulübü’nün menajerleri takımdan her futbolcunun satılabileceğini belirtince gözümü kararttım ve Maicon’u sordum. ‘İstiyorsanız 30 milyon bonservis ücreti karşılığında size verebiliriz’ dediler. Inter’le olan sözleşmesi 2011 yılında bitecek olan Maicon’u gözümüze kestirmiştik.

Ancak son anda Quaresma yeşil ışık yakınca Brezilyalı oyuncudan vazgeçtik. Quaresma’nın transferi bizim için zor olmadı.

Güney Afrika’da ilk sambayı o yaptı

Dünya Kupası’nın 1 numaralı favorisi Brezilya Milli Takımı’nda forma giyen Maicon, 15 Haziran’da Kuzey Kore ile oynanan ilk maçlarında açılış golünü atan isimdi. 55 dakika kalesini gole kapatan rakibin direncini nefis bir golle kıran Maicon, sağbekte oynama-sına rağmen sık sık ileri çıkarak ataklara katkıda bulunuyor.

Maicon kimdir?

Adı: Maicon Douglas Sisenando
Yaş: 29
Boy: 1.84 cm
Mevkii: Sağ bek
Ülkesi: Brezilya
Oynadığı kulüpler: Cruzeiro, Monaco, Inter
Milli takım: 50 maç, 5 gol

Haberin Devamı