Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Qarizması büyülüyor

Qarizması büyülüyor

Bu sezon ligde sadece bir golü bulunmasına rağmen Portekizli yıldız asistleriyle Kartal'ı sırtlamaya devam ediyor.

Qarizması büyülüyor

BEŞİKTAŞ’IN yıldızı Ricardo Quaresma takımı sırtlamaya devam ediyor. 3 hafta önce Alanya’ya 1 gol atıp, 2 asist yapan, 5-1’lik Konya mücadelesine de duble asistiyle damga vuran Portekizli futbolcu Karabük’te suskun kalsa da dün seyircisi önünde resital sundu.

GEÇEN YIL 6 ASİSTİ VAR

AKHİSAR önünde 13. dakikada gelen ilk golde yaptığı ortada topu adeta Cenk’in kafasına nişanlayan Portekizli futbolcunun 69’da kaleci Bora’dan dönen şutunu da Atınç tamamlayarak takımını iyice rahatlatan golü attı.

34 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig’de toplamda ise 9 gol pası verdi. Ricardo Quaresma böylece Süper Lig kariyerinin en çok asist yaptığı sezonuna ulaştı. Ricardo Quaresma geçen sezon Süper Lig’de 27 maçta 6 asist yapmıştı. 2010-11 ve 2011-12’te 5’er asisti bulunan Quaresma şimdiden 2 sezonluk performansını da yakalamış durumda.

ÖTE yandan siyah-beyazlılarda Cenk Tosun ile Ricardo Quaresma işbirliği rakiplerin canını yakmaya devam ediyor. Dün Cenk’in açılışı yaptığı dahil olmak üzere Cenk Tosun’un Süper Lig’de attığı son 5 kafa golünün asistini de Ricardo Quaresma yaptı.

Haberin Devamı