Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Quaresma 100 kızarttı!

Quaresma 100 kızarttı!

Portekizli yıldız 'dalya' dediği maçta aşırı sert hareketleri nedeniyle tepki çekti.

Quaresma 100 kızarttı!

Rıdvan Dilmen: “En az 2 kere atılması lazımdı.” Erman Toroğlu: “Quaresma, hakemlerle dalga geçiyor.” Ahmet Çakar: “Kendini attırmak için gerçekten her şeayi yapıyor. Aslında çoktan atılması da gerekirdi.”

BEŞİKTAŞ zorlu Bursaspor deplasmanında 3 puanla dönerek bitime 3 hafta kala şampiyonluk yolunda önemli bir engeli geride bırakırken Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’nın agresifliği dün büyük tepki çekti. Siyah-beyazlı forma ile 100. maçına çıkarak dalya dediği mücadelede rakiplerine yaptığı kasti müdahaleler karşısında sarı kart ile cezalandırılan Q7’nin atılması gerektiği görüşünde birleşen futbol yorumcuları ve eski hakemler şu değerlendirmeyi yaptı:

‘ÖPÜNCE GEÇİYOR’

Rıdvan Dilmen: “Quaresma atılmak için her şeyi yapıyor, hakem de atmamak için her şeyi yapıyor. En az 2 kere atılması lazımdı.”

Erman Toroğlu: “RicardoQuaresma, hakemlerle resmen dalga geçiyor. Kişilik olarak biliyor ve dalgasını da geçiyor.”

Ahmet Çakar: “Ricardo Quaresma kendini attırmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Aslında çoktan atılması da gerekirdi.”

Haberin Devamı

Deniz Çoban: “Hakem Bülent Yıldırım’a göre; öpünce geçiyor, sarı karta da gerek kalmıyor... Ricardo Quaresma’nın alkışı sakın yanlış anlaşılmasın... Hakeme: “Kararına katılıyorum ve seni ayakta alkışlıyorum” diyor...”