Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Quaresma: "Acı çektik ama maçı kazandık"

Quaresma: "Acı çektik ama maçı kazandık"

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında Olympiakos'u 4-1 yenerek çeyrek finale yükselen Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, maçta eksik kaldıktan sonra acı çektiklerini söyledi.

Quaresma: "Acı çektik ama maçı kazandık"

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Quaresma, 10 kişi kaldıktan sonra zorlandıklarını belirterek, "Bütün takımı tebrik etmem lazım. Bugün sahada takım bütünlüğünü ön plana çıkardık. 11'e 11 oynarken daha üstündük. 10 kişi kalınca bizim için zor oldu. Eksik kalınca daha fazla mücadele ettik, acı çektik ama maçı kazandık." şeklinde konuştu.

Kura çekiminde istediğini bir takım olup olmadığı ile ilgili bir soruya, "Kim gelirse gelsin kazanmak için hazırız." şeklinde yorum yapan tecrübeli oyuncu, "Bu maçı geride bıraktık. Pazar günü çok önemli bir maçımız var onu düşünüyoruz. Önümüzde 3 gün var, iyi dinleneceğiz. Hocamız en iyileri seçerek yeniden sahaya sürecek." ifadelerini kullandı.

Quaresma, şahsi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilgili olarak ise "Benim hakkımda çıkan haberleri benden daha iyi biliyorsunuz. Bazen doğru olmayan şeyler çıkınca yorgunluk ve bıkkınlık oluyor." değerlendirmesinde bulundu.