Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Quaresma aracı, Kartal ısrarcı!

Quaresma aracı, Kartal ısrarcı!

Monaco’nun 30 yaşındaki orta sahası için müthiş bir transfer trafiği yaşanıyor. Siyah-Beyazlı kulüp, hem Atiba’ya alternatif olması için hem de Talisca’nın gitme ihtimaline karşı işi sıkı tutuyor

Quaresma aracı, Kartal ısrarcı!

Beşiktaş, orta sahasını güçlendirmek için Joao Moutinho transferine büyük önem veriyor. Şenol Güneş'in alınmasını özellikle istediği Portekizli yıldız ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Kartal'ın yakınlaştığı Moutinho transferinde araya bu kez vatandaşı Ricardo Quaresma girdi. Tecrübeli futbolcunun vatandaşı ile yaptığı görüşmede, "Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Bu kulübe girdikten sonra herşeyi net olarak anlayacaksın. Kariyerinin kalan kısmını burada geçirebilirsin" dediği öğrenidi. Moutinho'nun bu sözlerden çok etkilendiği bildirildi. Yönetim de Moutinho'da çok ısrar ediyor.

MOUTINHO TAM BiR iSTiKRAR ABiDESi

BEŞİKTAŞ, bu transferle Atiba'nın yükünü azaltmak isterken Talisca'nın olası gidişine de hazırlık yapıyor. 30 yaşındaki Portekizli Moutinho, orta sahada iki yönlü de oynayabiliyor. Quaresma gibi Porto geçmişi olan Moutinho, Avrupa futbolunun önemli orta sahalarından biri. Geçtiğimiz sezon Monaco'da 52 maça çıktı. İstikrarlı futboluyla dikkat çeken Portekizli yıldız oynadığı maçlarda 4 gol atarken 5 de asist yaptı. Moutinho, bu maçlarda sadece 2 sarı kart gördü..

Haberin Devamı

(Takvim)