Gazete Vatan Logo
Futbol Quaresma isterse oynayacak!

Quaresma isterse oynayacak!

Dönüp dönmeyeceğine kendisi karar verecek

Quaresma isterse oynayacak!

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran önceki gün Q7’nin ücretinde yaptığı 750 bin Euro’luk indirimi FEDA olarak kabul ettiğini söyledi. Siyah-beyazlılar şimdi ülkesinde bulunan yıldız oyuncudan haber bekliyor.

BEŞİKTAŞ’TA Ricardo Quaresma’nın kadroya dönmesi için artık Portekizli oyuncunun kararı bekleniyor. Hafta sonunda ezeli rakibi F.Bahçe’ye Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 3-0 mağlup olan siyah-beyazlılarda futbol komitesi başkanı Tamer Kıran önceki gün yaptığı açıklamada “Quaresma ile ilgili görüşmeleri ben yaptım. Defalarca hem kendisiyle, hem hocayla, hem de yönetim kuruluyla mutabakat arayışları içinde oldum. Bu görüşmeler neticesinde Quaresma’nın gönülden kalıp oynamak istediğini gördüm. Eleştiri konusu olan disiplin tavırlarını revize ettiği fikrini taşıyorum.

AYBABA İLE ZİRVE
Quaresma isterse oynayacak
10 gün önceki görüşmemizde ücretinden yaptığı 750 bin Euro’luk indirim, benim için feda demekti. Bence o üzerine düşen görevi yaptı, artık hocayla bu konuyu görüşeceğiz. Quaresma’nın takıma katılması gerektiğini düşünüyorum. Aramızda olması hem Beşiktaş hem de kendisi için en doğrusu” demişti.

YÖNETİMDEN izin alıp ülkesine giden Quaresma ise şimdi Dubai’de bulunan menajeri Jorge Mendes’le de görüştükten sonra yönetime haber verecek. Ya 3 milyon Euro’ya bu sezon oynayacak ya da 3 milyon 750 bin Euro’ya tek başına idman yapmaya devam edecek. Ancak ilk seçenek çok daha yüksek ihtimal. Çünkü her ne kadar ilk başta yönetime yaptığı bu teklif kabul edilmemiş olsa da şu an için artık bu önerisine Beşiktaş Futbol Komitesi “Tamam” demiş durumda.

EĞER Q7, Beşiktaş’a “3 milyon Euro’ya oynayacağım” derse teknik direktör Samet Aybaba ile görüşecek ve ardından forma savaşına başlayacak.

‘Yönetim bana bilgi vermedi’

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Samet Aybaba, Ricardo Quaresma için Beşiktaş yönetiminin kendisine herhangi bir bilgi vermediğini söyledi. Haber1903’e konuşan Aybaba; “Basında yer alan Antalya kampına davet edileceği haberleri şu anda asılsız. Yönetim beni bilgilendirmedikten sonra nasıl böyle bir şey yapayım? Yönetimden bana bir talep geldiği zaman oturur kendisi ile konuşurum” dedi.

Haberin Devamı