Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Quaresma'nın cezası belli oldu!

Quaresma'nın cezası belli oldu!

PFDK dünkü toplantısında, kupadaki F.Bahçe derbisinde kırmızı kart gören Beşiktaşlı yıldız hakkındaki kararını verdi.

Quaresma'nın cezası belli oldu!

Siyah-beyazlı yönetim 5 maç cezayı Tahkim’e taşıyacak. Cezada indirim olmazsa Trabzonspor mücadelesinde oynamayan Portekizli, ligdeki G.Birliği, Başakşehir, Alanya ve Göztepe maçlarında forma giyemeyecek.
BEŞİKTAŞLI Ricardo Quaresma’nın F.Bahçe ile kupada oynanan maçta gördüğü kırmızı kartın cezası açıklandı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun dünkü toplantısı sonrası yapılan açıklamada ‘İhraç öncesi ve ihraç sonrası rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle’ Portekizli futbolcuya 5 resmi müsabakadan men ve 22 bin TL para cezası kesildiği açıklandı.
SİYAH-BEYAZLI yönetim şimdi bu cezayı Tahkim Kurulu’na taşıyacak. Eğer cezada indirim olmazsa önceki günkü Trabzonspor mücadelesinde oynamayan 34 yaşındaki yıldız, sırasıyla ligdeki G.Birliği, Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanya ve Göztepe maçlarında da forma giyemeyecek ve sahalara en erken 15 Nisan’da Spor Toto Süper Lig’de Teleset Mobilya Akhisar ile oynanacak olan karşılaşmada dönebilecek.
KULÜPLERE DE FATURA ÇIKTI
ÖTE yandan kurul dünkü toplantısında aynı maçta taraftarlarının neden olduğu ‘saha olayları’ ile ‘çirkin ve kötü tezahürat’ gerekçesiyle Beşiktaş’a ihtar ve 30 bin TL para cezası verdi. F.Bahçe de yayıncı kuruluşun maç öncesi soyunma odasından görüntü almasına izin verilmemesinden dolayı 15 bin TL’nin yanı sıra taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratından ötürü ihtar cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı