Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal tepetaklak!

Kartal tepetaklak!

İlk düdükle birlikte rakibi boğan siyah-beyazlılar 29’da Quaresma’nın frikiğiyle 1-0’ı buldu. Ancak 65’te Tsygankov’ın golü Vodafone Arena’daki ilk Avrupa maçında zaferin kaçmasına neden oldu.

Kartal tepetaklak!

KURALARIN çekildiği gün gruptan nasıl çıkarızın hesapları yapılmaya başlanmıştı. Herkesin yanına mutlaka 3 puanı yazdığı maçtı dünkü Dinamo Kiev mücadelesi. Siyah-beyazlılar ilk yarının hakimiydi. Presle rakibini boğdu, 7 tane gol pozisyonu üretti.

4’te Talisca, 7’de Aboubakar’ın şutları zayıftı. 10’da Caner’in ortasına Talisca voleyi yapamadı. Sambacı 13’te de defansı geçemedi. 28’de ise tam ceza yayı önünden frikik kazandı Kartal. Herkes Talisca’nın vurmasını bekliyordu ama Quaresma vuruşu yaptı, topu çatala gönderdi. 35’te Aboubakar kaleciyi de geçti, son anda araya Khacheridi girmese 2-0 olmuştu. 38’de de Quaresma’nın trivelası çerçeveyi bulmadı.

ÜRETKENLİK YETERLİ DEĞİL!

2. yarıya biraz tutuk başlasa da 60’tan sonra baskıyı yine kurdu Beşiktaş. 61’de Talisca kaleciyi geçti, yerde kaldı, hakem devam dedi. 63’te de Q7 soldan içeri kat edip vurdu ama auta. Beşiktaş’ın istediklerini yeniden yapmaya çalıştığı dönemde kenardan frikik kazanan Kiev beraberlik golünü buldu. 65’te Gonzalez ortaladı, arkada unutulan Tsygankov durumu 1-1 yaptı.

Haberin Devamı

KALAN sürede ilk yarıdaki dinamize ulaşamadı Beşiktaş. Şenol Güneş çift forvete de döndü ama yeterince üretemedi Kartal. Puanı ise 87’de Fabri kurtardı. Garmash’ın ara pasında Yarmolenko’ya karşı karşıyada izin vermedi.