Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ramazan Sow’a yaradı

Ramazan Sow’a yaradı

2 yıldır tatilden kilo alıp dönen, oruç tuttuğu için de iyice formdan düşüp ligin ilk haftalarında dökülen Senegalli golcü bu sezona ise bomba gibi hazırlanıyor

Ramazan Sow’a yaradı

RAMAZAN ayının yaz dönemine denk gelmesinden dolayı son 2 yıldır Topuk Yaylası kampının açık ara en kötüsü olan Moussa Sow, geçmişten ders çıkartmış olacak ki bu sezonki performansıyla parmak ısırtıyor. F.Bahçe’de forma giydiği dönemde tatillerden hep kilo alarak dönen, üstüne bir de oruç tutan Senegalli golcü, özellikle hazırlık karşılaşmaları ve ligin ilk haftalarında tel tel dökülüyordu.

PROTEİN?TAKVİYESİ

ÜZERİNE yapışan ‘Yaz kamplarının en verimsiz ismi’ imajını silmek için adeta hırs yapan yetenekli golcü, ligin bitmesiyle verilen arada fit kaldığı gibi yaylanın da en çok çalışan oyuncusu olarak ön plana çıktı.

DÜZCE’DE havaların soğuk olması da Sow’un işini kolaylaştırırken, boş vakitlerinin tamamen dinlenerek geçiren oyuncu kendisi için hazırlanan programa göre protein ağırlıklı besleniyor. Takım arkadaşları ‘Nasıl dayanıyorsun?’ diye sorduğunda “Benim bünyem alışkın” diyen Sow, “Şu ana kadar orucu bırakmadım. Tabii ki zorlandığım günler oluyor ancak bu sezon günlerim daha rahat geçiyor” diyerek bu sezon daha farklı olacağının sinyallerini verdi.

Haberin Devamı