Gazete Vatan Logo
İspanya Real 1 puanı zor kurtardı! 6 gol...

Real 1 puanı zor kurtardı! 6 gol...

La Liga'nın 25. haftasında Las Palmas, Real Madrid deplasmanından bir puanla çıktı. Tek puanı son anda alan Real Madrid liderlik koltuğunu Barcelona'ya kaptırdı.

Real 1 puanı zor kurtardı! 6 gol...

Real Madrid, La Liga'nın 25. haftasında evinde ağırladığı Las Palmas'tan nefes kesen bir mücadele sonunda bir puanı son dakika golüyle kurtardı: 3-3

Bu sonuçla Los Blancos maç eksiğiyle de olsa zirveyi kaptırdığı Barcelona'nın bir puan gerisine düştü.

8. dakikada Isco'nun golüyle üst üste 45. maçta gol bularak Barcelona'nın rekorunu kıran Madrid için rahat bir maç olacağı düşünülürken 10. dakikada Tana çabuk cevap verip Las Palmas'ı maça ortak etti.

Maçın ilk kırılma anı 47. dakikada Gareth Bale'ın Real Madrid kariyerindeki ilk kırmızı kartını görmesiyle yaşandı.

56'da Viera penaltı noktasından üstünlüğü konuk ekibe getirdi. Kaleye giden vuruşu kaleci gibi uçarak elleriyle çıkarmaya çalışan Sergio Ramos'un çabası akıllarda yer etti.

59'da Kevin Prince Boateng kontrataktan farkı ikiye çıkartıp sarı-mavili ekibe Santiago Bernabeu deplasmanında tarihlerindeki ilk galibiyetin hayallerini kurdurmaya başladı.

Ancak Real Madrid'in süperstarı Cristiano Ronaldo son sözünü söylememişti. Sonraki dakikalarda süre geçtikçe baskının şiddetini artıran Real, 86'da yine çok tartışma yaratacak bir penaltı kararıyla gelen vuruştan Ronaldo'yla farkı bire indirdi.

Haberin Devamı

Üç dakika sonra 89'da James Rodriguez'in bir korner sonrası yaptığı güzel ortaya çok sert kafayı vuran Ronaldo eşitliği sağladı.

Kalan kısa sürede iki taraf da tempoyu yükseltip rakip kaleyi bulmaya çalışsa da başarılı olamadı ve maç beraberlikle sona erdi.