Gazete Vatan Logo
Futbol Real başladı Atletico bitirdi!

Real başladı Atletico bitirdi!

La Liga'nın 7. haftası Madrid derbisine sahne oldu. Atletico Madrid Vicente Calderon'da ezeli rakibi Real Madrid'i konuk etti.

Real başladı Atletico bitirdi!

La Liga'nın 7. haftası Madrid derbisine sahne oldu. Atletico Madrid Vicente Calderon'da ezeli rakibi Real Madrid'i konuk etti. 90 dakika sonunda taraflar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Real Madrid puanını 15'e çıkarırken, Atletico Madrid'in puanı 13 oldu.

Mücadeleye Real Madrid çok hızlı başladı. 9. dakikada Carvajal sağ kanattan topu getirdikten sonra ceza sahasına düzgün bir orta açtı. Karim Benzema topu iyi takip etti ve yaptığı şık kafa vuruşuyla 9. dakikada Real Madrid'i 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Dakikalar 22'yi gösterdiğinde Atletico Madrid etkili bir kontratağa çıktı. Fernando Torres ceza sahasına girerken topu Ramos'a kaptırdı. Tiago arkadan gelerek topa dokunurken, Ramos'un Tiago'ya yaptığı hareketi hakem penaltı olarak değerlendirdi. Atletico'da kazanılan penaltıyı Griezmann kullandı ancak Griezmann'ın şutunu Navas başarılı bir şekilde kurtarmayı başardı. İlk yarının kalan süresinde başka gol olmadı ve ilk 45 dakika 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda da karşılıklı pozisyonlar vardı. Karşılaşmanın 83. dakikasında sol kanattan ceza sahasına açılan ortayı Real Madrid savunması uzaklaştıramadı. Altı pas içinde boşta kalan topu Vietto ağlara gönderdi ve takımı adına skora dengeyi getirdi.

Haberin Devamı

Kalan sürede iki ekip de başka gol bulamadı ve 90 dakika sonunda Atletico Madrid ile Real Madrid sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.