Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Real Madrid - Atletico Madrid

Real Madrid - Atletico Madrid

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde iki İspanyol ekibi Real Madrid ve Atletico Madrid San Siro'da kozlarını paylaşıyor.

Real Madrid - Atletico Madrid

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Avrupa futbolunun 1 numaralı organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı, İspanya'nın iki Madrid ekibi arasında yaşanıyor.

İngiliz temsilcisi Manchester City'i saf dışı bırakan Real Madrid, Almanya'nın Bayern Münih takımını eleyerek finale kalan Atletico Madrid ile karşılaşacak.

Bu akşam İtalya'nın Milano şehrindeki Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek. Clattenburg'un yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Simon Beck ile Jake Collin yapacak. Macar Viktor Kassai ise 4. hakem olarak görev alacak.

MUHTEMEL 11'LER

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Bale, Ronaldo, Benzema

Atletico Madrid: Oblak, Filipe Luis, Godin, Gimenez, Juanfran, Carrasco, Gabi, Koke, Niguez, Torres, Griezmann

Şampiyonlar Ligi/Şampiyon Kulüpler Kupası’nda (Kupa 1) 14. kez final oynamaya hazırlanan Real Madrid, bu alanda tarihin en iyisi konumunda. Bu kupayı müzesine 10 kez götüren Real, son dört final maçından da zaferle ayrıldı (1998, 2000, 2002, 2014).
Atletico Madrid Kupa 1'de üçüncü kez final oynayacak (1974, 2014, 2016). Atletico, önceki iki finalini de kaybetmişti (1974-Bayern Münih, 2014-Real Madrid).
Son dört Şampiyonlar Ligi finalinin üçünde aynı ülkenin takımları karşı karşıya gelecek (2013-Almanya, 2014&2016-İspanya).

Haberin Devamı