Gazete Vatan Logo
Futbol Real Madrid bir yıldızı daha bitiriyor

Real Madrid bir yıldızı daha bitiriyor

Dünya Kupası'nın yıldızlarından Kosta Rika kalecisi Keylor Navas, Real Madrid'e gidiyor.

Real Madrid bir yıldızı daha bitiriyor

Marca'nın haberine göre Real Madrid, Levante forması giyen ve 2014 Dünya Kupası'nda Kosta Rika ile harika bir performans sergileyen Keylor Navas'ı kadrosuna katacak. Real Madrid, Levante'ye serbest kalma bedeli olan 10 milyon avroyu ödeyecek.

Navas'ın geçen hafta Bayern Münih'e transfer olacağı iddia edilmişti. Real Madrid'in emektar kalecisi Iker Casillas'ın son dönemndeki performansı dikkate alındığında Navas'ın gelecek sezon ilk 11'de görev yapması bekleniyor.

Gazetenin haberine göre Navas'ın tranferinden sonra kadroda bulunan Diego Lopez ile ise yollar ayrılacak. Lopez'in önümüzdeki günlerde Monaco veya Napoli'den birisine transfer olması bekleniyor.

1986 doğumlu olan Navas futbola Saprissa takımında başladı ve 2005-2010 yılları arasında Saprissa A Takımı ile 60 maça çıktı. 2010'da Albacete'ye transfer olan başarılı eldiven 2011-12 sezonunda bir süre Levante'ye kiralandı ve ardından da Levante'ye transfer oldu. Özellikle geçen yıl La Liga'da sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken Navas'ın adı daha Dünya Kupası başlamadan önce Avrupa'nın önde gelen takımları ile anılıyordu.

Haberin Devamı

Keylor Navas 2008'de beri Kosta Rika formasını toplamda 58 kez giydi.