Gazete Vatan Logo
Futbol Recep Tayyip Erdoğan'dan Timsah Arena teklifi

Recep Tayyip Erdoğan'dan Timsah Arena teklifi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa Timsah Arena'nın isim sponsorluğunu Bursa'daki bir firmanın alması gerektiğini dile getirdi.

Recep Tayyip Erdoğan'dan Timsah Arena teklifi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bursaspor Başkanı Ali Ay bir araya geldi. Erdoğan'ın görüşmede Timsah Arena'nın isim hakkını Bursa'daki bir firmanın satın alması gerektiğini söylediği bildirildi.

20 DAKİKA SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa programında Bursaspor Başkanı Ali Ay ile bir araya geldi. Tarihi valilik binasında yapılan ikili arasındaki zirve yaklaşık 20 dakika sürdü. Görüşmede Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın Erdoğan'a Timsah Arena'nın isim hakkının satılması konusunda yardımlarını beklediklerini söylediği belirtildi.

BURSA FİRMASI ALSIN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın Timsah Bu talebine, "Bursa'ya ve Bursaspor'a yakışan dünya çapında bir stat kazandırdık. Bursa'da çok sayıda dev kuruluş var. Yeni stadın isim hakkının Bursa'da faaliyet gösteren firmalar arasından birinin alması daha doğru olur. Bu konuyu Bursa kendi içinde, yerel firmalarla çözmeli" dediği kaydedildi

(Futbol Arena)