Gazete Vatan Logo
Futbol Reis'e şok teklif

Reis'e şok teklif

Beşiktaş'ta beklenen görüşme dün gerçekleşti...

Reis'e şok teklif

750 bin euro feda etti. Ancak yönetim yeterli bulmadı Kıran: Fernandes ve Almeida'yla ücretini eşitleyip 2 yıl daha uzatalım. Ya da bonservisini verelim...

Beşiktaş'ta beklenen görüşme dün gerçekleşti. Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Ricardo Quaresma ve menajeri Ahmet Bulut ile kulübün Akaretler'deki binasında zirve yaptı.

Toplantıda Tamer Kıran, Quaresma'ya 'Senden fedakarlık istiyoruz. Fernandes, Almeida ve senin ücretini eşitleyelim ve sözleşmeni 2 yıl daha uzatalım' dedi. Yönetim bu şekilde Almeida ve Fernandes'in de gönlünü almak istiyor.

BU RAKAM ASLA KABUL EDİLMEZ

Ancak Quaresma, 'Ben 750 bin euro fedakarlık yaparım. Dönmek istiyorum. Takımımı seviyorum. Ancak 3 milyona inemem' karşılığını verdi.

Tamer Kıran ise, 'Tamam senin teklifini pazartesi günü yönetimde görüşelim ve öğlenden sonra sana cevap verelim' dedi. Kıran ayrıca kulübün politikası gereği 2.5 milyon eurodan fazla ücret ödemelerinin mümkün olmadığını, bunun yönetim tarafından kabul edilmesinin de düşük bir ihtimal olduğunu kaydetti.

MAÇ SONRASI AÇIKLAMAK İYİ OLUR

Kıran ayrıca pazartesi günü yönetim kurulu toplantısından sonra bu konudaki kararı kendisine bildireceklerini de dile getirdi. Quaresma, 'Pazartesi günü maç var. Kararınızı Salı günü bildirin. Maçtan sonra çıkacak bir karar spekülasyonlara yol açar ve takımın ahengini bozabilir' karşılığını verdi. Q7'nin bu hassasiyeti Tamer Kıran'ı memnun etti.

SİZ KARARI VERİN GÖRÜŞELİM

YÖNETİMİN bu ücreti kabul etmemesi durumunda sözleşmeyi feshedebileceklerini de açıklayan Kıran'a yıldız oyuncu, 'Tercih etmem ama buna saygı duyarım. Yalnız bunun bir bedeli olur. Siz kararınızı belirleyin ben ona göre tavrımı açıklarım' dedi. Yönetimin 1.5 milyon Euro fesih bedeli ödemeyi göze aldığı belirtiliyor.

Haberin Devamı